Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Siju strah u Francuskoj

Ruski huligani: Ne zanimaju nas debeli i pijani Englezi, mi se želimo tući s Hrvatima!

Navijači
Foto: Reuters
1/34
13.06.2016.
u 18:47

Hrvatski navijači jučer su bili odlično raspoloženi, pjesmom i plesom u Parizu oduševili su svjetske medije, a naše igrače sjajnim su navijanjem nosili do pobjede.

Početak Europskog prvenstva, nažalost, osim dobrog nogometa obilježili su i huliganski ispadi. Prije svega to se odnosi na Ruse, Engleze i domaće huligane iz Francuske.

Te tri skupine danima su se tukle u Marseilleu, bilo je puno razbijenih glava, a glavnu riječ vodili su Rusi. Engleski mediji pišu o strahu koji siju ruski huligani koji su na EP došli prilično istrenirani i organizirani, želeći svijetu dokazati da su trenutačno najžešći huligani na svijetu. Oni su postali ono što su nekoć bili Englezi.

– Engleski navijači bili su odlični u tučnjavi prije deset, dvadeset godina. Bili su nam uzor, ali više to nisu. Jednostavno, s njima nam više nije gušt ući u sukob, rekao je za Daily Mail ruski huligan koji se predstavio kao Roman pa nastavio priču:

– Nas ne zanima što Europa misli o nama, mi znamo da se baš svi boje Rusa. Čitao sam negdje da se piše kako smo se posebno pripremali za sukob s Englezima, ali to nije točno jer nas oni više ne zanimaju previše. Oni nam već dugo nisu izazovan suparnik u tučnjavi. Oni su debeli, pijani i stari. Ono što nas zanima na ovom Euru su tučnjave protiv Hrvata, Poljaka i Šveđana. Oni nam predstavljaju prave ''suparnike'', s njima bi se bilo zanimljivo potući. Oni nam mogu pružiti otpor, a Englezi će se napiti, dobiti batine od nas, izgubiti transparente i pobjeći – zaključio je priču Rus.

Podsjetimo, hrvatski navijači jučer su bili odlično raspoloženi, pjesmom i plesom u Parizu oduševili su svjetske medije, a naše igrače sjajnim su navijanjem nosili do pobjede. Nadamo se da će tako ostati do kraja natjecanja.

Komentara 156

Avatar Azriel
Azriel
19:08 13.06.2016.

je samo naši razbijači, ne smiju preko granice. Pa bi hrabri rusi tukli žene i djecu. Debili

IB
ibiza
18:59 13.06.2016.

ako je to istina onda na prvi avion i tjeraj to doma

Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
20:13 13.06.2016.

Evo gospodo ljubitelji Rusa i Vladimira Putina dobili ste pravi odgovor od onih kojima ste se divili jer su tukli bahate Engleze. Bojim se iskreno kako bi hrvatski navijači koji su sastavljeni većinom od običnih fanova mogli postati lak zalogaj za ruske huligane koji su "hrabri" po principu 15 na 1 i koji tuku do smrti. Užas, užas...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije