Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOŠARKA

Reprezentacija Srbije uvjerljivo pobijedila Bugarsku i zasjela na prvo mjesto, Hrvatska druga

EuroBasket Championship - Group D - Serbia v Finland
DAVID W CERNY/REUTERS
24.11.2022.
u 19:36

Hrvatska je na drugom mjestu s učinkom 1-1, a Bugarska je u oba dosadašnja nastupa poražena.

Košarkašice Srbije pobijedile su u Beogradu reprezentaciju Bugarske s uvjerljivih 79-51 u utakmici skupine E kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2023., u kojoj se nalazi i reprezentacija Hrvatske.

Tina Krajišnik je sa 18 koševa i 13 skokova bila najbolja kod pobjednica, dok je Aleksandra Crvendakić postigla 15 poena. Kod Bugarki je sa 14 koševa najefikasnija bila Borislava Hristova.

Srbija je s dvije pobjede iz dva nastupa na vrhu ljestvice skupine E, Hrvatska je na drugom mjestu s učinkom 1-1, a Bugarska je u oba dosadašnja nastupa poražena.

U sljedećem kolu Hrvatska će ugostiti Bugarsku. Utakmica će biti odigrana u nedjelju, 27. studenoga (19 sati), u Vukovaru.

Na Europsko prvenstvo će se plasirati deset prvoplasiranih ekipa te četiri najbolje drugoplasirane reprezentacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije