Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAĆA

Rusi i Srbi vole se javno: Pogledajte kakvu su poruku Orlovi dobili od Rusa prije večerašnje utakmice

2020/21 UEFA Nations League Group Stage: Russia 3- 1 Serbia
STANISLAV KRASILNIKOV/NEWSCOM
24.11.2022.
u 18:22

Srbija je jedina zemlja u Europi koja nije uvela sankcije Rusiji, stoga ovaj odabir ne čudi.

Ruski nogometni savez na službenom je Twitteru lijepom porukom podrške zaželio sreću "braći Srbima" uoči večerašnjeg otvaranja Mundijala u Kataru protiv Brazila od 20 sati.

- Sretno na Svjetskom prvenstvu. Vjerujemo u vaš uspjeh, braćo - napisali su Rusi uz emotikone srca odnosno ljubavi između dvije nacionalne zastave.

Izabrali su tako Rusi očigledno svoje favorite na ovom Svjetskom prvenstvu na kojem, podsjetimo, ne nastupaju zbog sankcija i međunarodne izolacije kojoj su izloženi zbog rata koji su započeli i vode ga točno 9 mjeseci na teritoriju Ukrajine. 

Napomenimo i kako je Srbija jedina zemlja u Europi koja nije uvela sankcije Rusiji, stoga ovaj odabir ne čudi.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> VIDEO: Kinezi bijesni zbog onoga što vide na SP-u: 'Oni šetaju bez maski, a nas su zatvorili u kuće'

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
22:11 24.11.2022.

Ovo 'braću' treba uzeti sa rezervom. Rusi tuku iz svih oružja bližu braću Ukrajince od kojih su potekli, tako da se niti Srbi ne trebaju zanositi nekim bratstvom. Rusi su im braća dok im to odgovara, otprilike kao i SAD nama. Znači kad plešemo kako oni sviraju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije