Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REJA ŽELI U ITALIJU

Reja bi bio sretan da sjedne na klupu Lazija

Edoardo Reja
Nino Strmotić
11.11.2009.
u 11:13

Rimski Lazio u evidentnoj je igračkoj krizi, pa je tako ovaj talijanski prvoligaš u zadnjih šest utakmica Serije A upisao tri remija i tri poraza.

Trenutačno je Lazio na jako slabom 16. mjestu ljestvice, a ispod njega su tek četiri momčadi (Atalanta, Livorno, Catania i Siena).

S obzirom na takvo stanje jasno je da se trese stolac sadašnjeg trenera Davidea Ballardinija. Čak su i sami igrači počeli govoriti negativno o prvom čovjeku struke, pa su ga tako napali Pasquale Foggia i Mauro Zarate, govoreći kako je momčad u lošem ritmu i raspoloženju te lošem odnosu s trenerom.

Talijanski mediji napominju da je prvi na listi mogućih nasljednika 64-godišnji Edoardo Reja, talijanski trener koji trenutačno niže loše rezultate sa splitskim Hajdukom.

Njegova pozicija u hrvatskom klubu je također nesigurna, pa ne bi bilo čudno da se ova najava i ispostavi kao točna.

- Prije nekoliko dana imao sam razgovore s predstavnicima Lazija. Toliko imam za reći - riječi su trenera koji je od 1979. godine trenirao čak 19 talijanskih klubova, što prvoligaša, što nižerazrednih momčadi.

Hajduk mu je prvi posao izvan Italije, a prije toga (od 2005. do ovog ljeta) bio je trener Napolija.

- Lazio me želi, tako mi je natuknuto. Imam ugovor s Hajdukom, ali mogu jednostavno postati slobodan i doći u Rim, čime bih bio sretan. Moram samo platiti određenu kompenzaciju sadašnjem klubu - rekao je Reja talijanskim medijima.

Komentara 3

SO
sony
12:48 11.11.2009.

Hrvatski reprezentativac i Hambrski madjonicar Mladen Petric \" Houdini\" izjavio je da se na Travnjak vraca tek pocetkom drugog djela bundes lige

SO
sony
13:14 11.11.2009.

Robert Enke ostavio je oprostajno pismo svojoj porodici i svom klubu u kojem pise da se ispricava za svoje ne priznanje o psihickoj bolesti

IC
ICCO
14:27 11.11.2009.

Reja je bio pogrešan izbor u startu i veliki novci su potrošeni na nepotreban eksperiment. Da Hajduk ili Dinamo dovede i Mourinha i plate ga milijun EUR-a tjedno rezultat bi opet bio isti i poražavajući. Stvar je u glavama lijenih tovara koji guraju mješinu, prepotentnih eogista koji misle da su dotaknuli zvijezde, ulickanih i polupismenih tipova, koji ne mogu razlikovati subjekt od predikata u rečenici i neznaju što je to H2O. Te nemaju motiva, pa nevalja travnjak, pa neatraktivan protivnik, te nema puno gledatelja, pa je lopta preskliska itd itd. Pogledajte kako igraju zadnji i predzadnji klub u Premiershipu pa ćete vidjeti što znači profesionalan odnos prema navijačima i klubu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije