Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO SE DOGAĐA?

Rebić šokirao objavom u kojoj proziva Dalića, napao i Prosinečkog pa sve obrisao

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska - Španjolska
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
30.06.2021.
u 18:04

Dodajmo i kako je Ante nakon što je izbrisao video ipak ostavio storyje u kojima je zahvalio navijačima na podršci, ali s obrisanim profilom su nestali i oni. Pogledati ih možete u našoj galeriji

"Žao nam je, ova stranica nije dostupna. Poveznica je možda istekla ili je stranica uklonjena. Povratak na Instagram", sada stoji kada potražite napadača iz Vinjana Donjih na poznatoj društvenoj mreži. 

Ante Rebić bio je uzdanica Zlatka Dalića ovoga Eura. Špica, krilo, agresivnost, energija, dubina pa i kredit osvajanja srebra iz Rusije. Sve je išlo na ruku robusnom Imoćaninu iz Vinjana Donjih, međutim, na kraju, nakon ispadanja s Eura izbornik je pred medijima poručio:

- Neki su potrošili svoj kredit - a komentirao je i mijenjanje kopačke.

- Ne mogu to razumjeti. Ne znam kako to radimo - dosta je nježno 'pecnuo' po dlanovima Rebića.

Čini se kako se Ante osjetio prozvanim pa nam je na dan bez novih utakmica Europskog prvenstva odlučio dati šokantne objave. Niti u jednoj nije službeno prozvao Dalića, ali nameće se logičnim da je na njega mislio. 

- Nakon svega nije ni bitno tko je 'krivac' činjenica je da smo zadnje 2-3 godine (sranje - emoji)... Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu. A stručLJAci s TV; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku (emoji)! 'Zajedno smo jači' #robigoraneiostalasamovojsko. Još jednom, hvala svim navijačima koji su došli u Kopenhagen. Iznad svih - Hrvatska - pisalo je navodno u statusu na Rebićevom Instagramu, pišu Sportske novosti

Žao nam je, ova stranica nije dostupna

Zanimljivo, u videu je bio i dio u kojemu Ante ide promijeniti kopačke, a vidi se da to radi za vrijeme našega gol-auta. Zatim se nije stigao vratiti u igru na vrijeme prije nego primimo gol od Španjolaca. Nije mu sudac dao dozvolu, iako ga je Ante povlačio da ga pusti unutra. Nakon toga je čuo oštre kritike kapetana Modrića zbog svoje odluke. 

Dodajmo i kako je Ante nakon što je izbrisao video ipak ostavio storyje u kojima je zahvalio navijačima na podršci, ali s obrisanim profilom su nestali i oni. Pogledati ih možete u našoj galeriji.

 

POGLEDAJTE VIDEO: ANTE REBIĆ

Komentara 92

MK
marcel.kocan
18:13 30.06.2021.

Ti si napadač a u 42 utakmice za A reprezentaciju dao si ukupno tri gola, jedan svake tri godine otprilike. Od toga je jedan bio Lichtensteinu u prijateljskoj utakmici.... Vida je dao više golova a on je obrambeni. O čemu ti pričaš?

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
18:21 30.06.2021.

Druženje s Lukom Jovićem ostavilo traga 😬

VI
vizaos
19:31 30.06.2021.

Rebiću, ovo kako ti igraš trenutno ne bi mogao igrati ni u 2 HNL. Daleko od toga da je izbornik pogriješio što te radi prijateljstva, vjerovanja i iskustva stavio u 1 momčad, a Ti da si pravi, priznao bi da nisi u formi i rekao bi mu to. Naravno, šutio si kao pićk... kao i kad si šutio kada si došao povrijeđen i poluspreman. Gol bi svakako dobili jer smo u prvih 20 minuta trebali dobiti ladno 3 komada. Kopačke nisu ni bitne, već tvoje nezalaganje, a vjerojatno koliko čujem nećeš biti u nekim velikim kombinacijama ni u svom klubu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije