Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Daily Star:

Real nudi 34 mil. € za Ramiresa, ali Mourinho će ga pustiti samo ako mu daju Modrića

Luka Modrić
NPH/Pixsell
14.06.2014.
u 20:46

A osim Luke, Jose Mourinho rado bi doveo još neke igrača bivšeg kluba. Prije svega Raphaela Varanea, stopera kojeg je on ubacio u početni sastav, ali koji je kod Ancelottija u drugom planu

Trener madridskog Reala Carlo Ancelotti najozbiljnije je zainteresiran za dovođenje veznjaka Chelseaja Ramiresa. Prema pisanju Daily Stara za njega će londonskoj momčadi ponuditi 34 milijuna eura, ali će dobiti odbijenici. Barem tako tvrde novinari Daily Stara koji imaju informaciju da će im Mourinho dati Ramiresa samo ako u suprotnom smjeru pošalju Luku Modrića.

Portugalski strateg obožava hrvatskog reprezentativca i rado bi ga vidio na Stamford Bridgeu. On bi postao glavna karika njegove momčadi, igrač koji bi sve povezao i oko kojeg bi gradio momčad koja bi se mogla boriti za prvaka. Ipak, na njegovu žalost, teško je povjerovati da bi Ancelotti pustio Luku koji mu je ove sezone bio jedan od glavnih igrača.

A osim Luke, Jose Mourinho rado bi doveo još neke igrača bivšeg kluba. Prije svega Raphaela Varanea, stopera kojeg je on ubacio u početni sastav, ali koji je kod Ancelottija u drugom planu. A za oko mu je zapeo i njemački veznjak Sami Khedira koji je zbog ozljede izbivao nekoliko mjeseci s travnjaka, a vratio se u finalu lige prvaka.

>>Modrić: Igrali smo jako dobro, nismo zaslužili poraz od Brazila

Komentara 8

GO
GosponV
13:48 15.06.2014.

Ancelotti nije lud čovjek da pokloni ovakvog Luku za Ramiresa

TO
tonyparker
11:23 16.06.2014.

Luka se super uklopio u momčad Reala u njemu je i odradio genijalnu sezonu nitko ne bi dao Luku za tam nekog Ramiresa.

BE
Belgrade
09:36 16.06.2014.

Danas više nikom nije jasno šta hoće Murinjo. Neki misle i da je "poludeo". Defanzivnih veznih igrača ima više nego pola Premijer lige! Lampard, Matić, Ramirez, Obi Mikel, a i Vilijan koga nazivaju krilom češće igra defanzivu. Kada se na to doda siguran dolazak Ceska Fabregasa, onda priča o Modriću deluje kao novinarska patka. OK, verovatno idu Lampard i Obi Mikel, ali koja će dvojca igrati - Fabregas, Matić, Ramirez ili Vilijan??? Izgleda je Murinjo zaboravio da je često bilo pobuna igrača u Čelziju i da je zbog toga posle samo nekoliko meseci odleteo njegov zemljak "mali Murinjo".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije