Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogled stručnjaka

Ratko neće dopustiti preveliko slavlje

'06.08.2010., Rijeka - Pripreme hrvatske vaterpolo reprezentacije za EP. Igor Hinic.  Photo: Petar Fabijan/NoviList/Pixsell'
'Petar Fabijan/NoviList/Pixsell'
10.09.2010.
u 12:55

Utakmica sa Srbijom bila je iznimno teška. Ne zna se je li bila teža za igranje ili za gledanje. I zbog toga nam je ta pobjeda još slađa.

Naši su igrači pokazali prisebnost i usredotočenost. Joković je bio izvrstan, kao i Burić, Pavić i Bošković. Hinić je dobro zamjenjivao Dobuda. Vanja Udovičić, s druge strane, nije mogao ponoviti igru kao s Crnogorcima. Iako je izborena teškom mukom, naša je pobjeda čista kao suza.

Pobjeda Talijana nad Mađarima pobjeda je sustava nad anarhijom. Mađari se hrane inspiracijom pojedinaca, a kad to zataji, nastaju problemi. Talijani su odigrali gotovo bez pogreške.

Osobno mislim da nam rezultat toga drugog polufinala odgovara, da nam je lakše igrati protiv Talijana. Oni ipak nisu tako dobri da odu do kraja. Naravno, moramo biti oprezni, ali mi smo na potezu, mi dijelimo karte.

Siguran sam da Ratko neće dopustiti preveliko slavlje u našem taboru, a i naši su igrači pokazali da su zreli.

Ušli smo u završnicu EP-a u Zagrebu i doista je pravi gušt biti dio toga. Ozračje na bazenu je odlično, a podiže se i razina igre. Obrane su strašno napredovale, ali na kontrama se malo radi i zato ih malo i ima. Prođe i cijela utakmica a da se ne postigne ni jedan pogodak iz protunapada.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije