Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIRE OPTIMIZAM

Rakitić se pridružio Lovrenu i podržao Đokovića: Idemo legendo, svi smo uz tebe!

LaLiga - Sevilla v Atletico Madrid
Foto: Marcelo del Pozo/REUTERS
1/4
10.01.2022.
u 19:13

Javnu podršku Novaku dao je i najbolji NFL igrač svih vremena Tom Brady.

Novak Đoković u jednu ruku već je pobjednik, barem što se tiče podrške koju dobiva. Sportski velikani diljem svijeta nisu se ustručavali reći javno što misle i ohrabriti ga.

Među njima je i najbolji NFL igrač svih vremena Tom Brady, koji je Đokoviću poželio sreću u komentaru na objavu s treninga na društvenim mrežama. Uz njega je i crnogorski košarkaš Nikola Mirotić, otprije je poznato da Dejan Lovren daje iznimnu podršku srpskom tenisaču, a u priču se uključio i Ivan Rakitić.

A supporter of Serbian tennis player Novak Djokovic holds his photo during a rally outside the Park Hotel, where the star athlete is believed to be held while he stays in Australia, in Melbourne, Australia, January 9, 2022. REUTERS/Loren Elliott Photo: LOREN ELLIOTT/REUTERS
Foto: LOREN ELLIOTT/REUTERS

- Idemo legendo, svi smo uz tebe - napisao je u komentaru Rakitić.

Istovremeno, najbolji tenisači su suzdržaniji, naglašavaju da treba poštovati odluke suda, ali i da se nadaju da će Novak sve riješiti. Osim Rafaela Nadala...

Već je u neku ruku prozvao konkurenta za titulu najuspješnijeg u povijesti zbog necijepljenja, a potom je nakon osvajanja ATP turnira u Melbourneu izjavio da bi sa sportske strane volio da Novak ne igra u Australiji.

Komentara 6

IM
Imota1
09:06 11.01.2022.

Još jedna naša b....a

SO
sohnahoakasaa
00:16 11.01.2022.

Lovren i Rakitić su samo primejr kak sportaši ne moraju uvijek biti pametni. Podržavaju đokovića a oni sami bez obzira na svoje mišljenje morali su se u svojim Klubovima cijepiti. Naravno jer inače klupa, tribine, novčana kazna da se smrzneš i vritanjak. Pljuc obojici i svakom drugom pametnjakoviću....

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
19:32 10.01.2022.

Zar če Đikoviću podrška prodane duše iz Švicarske nešto znaciti?? Hoče li se sada javiti i BiH prodana duša Bogdanović sa beznacajnom podrskom??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije