Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENA PODRŠKA

Dejan Lovren još žešće navija za Đokovića: Sad uzmi 21. Grand Slam i začepi im usta!

10.01.2022.
u 16:22

Napisao je to unutar Instagram "storija", na Đokovićevu fotografiju gdje je srpski tenisač zagrljen na terenu s trenerima, među kojima je i Goran Ivanišević.

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren dao je podršku Novaku Đokoviću i prije nego se cijela komplicirana situacija pomalo raspetljala, tako da je sad bio još konkretniji u navijanju za najboljeg tenisača svijeta.

 

- Sad uzmi 21. Grand Slam. I svima začepi usta. Sretno Nole!

Foto: Instagram

Napisao je to unutar Instagram "storija", na Đokovićevu fotografiju gdje je srpski tenisač zagrljen na terenu s trenerima, među kojima je i Goran Ivanišević.

Komentara 9

Avatar majkuvam
majkuvam
16:49 10.01.2022.

Dejane,krajnje je vrijeme da se makneš sa propuha!

Avatar patkovic
patkovic
17:16 10.01.2022.

pamti se podrška kad ti je najteže, i obrnuto

DU
Deleted user
16:53 10.01.2022.

Nisam siguran je li Dotičnik ( Dr. D.L.) specijalist infektologije ili epidemiologije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije