Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U svlačionici

Rakitić objavio fotografiju s Messijem i oduševio fanove: Obavili smo posao!

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
02.05.2019.
u 08:41

Hrvatski veznjak bio je među bolje ocijenjenim igračima domaće momčadi, a Messi je pokazao tko je glavni na terenu. Argentinac je zabio 600. gol u Barceloninu dresu

Lionel Messi ponovno je bio odlično raspoložen i dio svoje čarolije ugradio je u Barcelonin trijumf nad Liverpoolom.

U prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka na Nou Campu katalonska momčad pobijedila je Redse s 3:0, a Argentinac je zabio dva prekrasna gola.

I hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić igrao je odlično, a nakon dvoboja je objavio fotografiju s Messijem u svlačionici.

Svojim fanovima i Barcinim navijačima poslao je poruku: ''Velika pobjeda u Ligi prvaka, hvala vam na podršci. Borit ćemo se i na Anfieldu za prolaz u finale Lige prvaka. Večeras smo obavili odličan posao, sad to još trebamo potvrditi.''

Hrvatski veznjak bio je među bolje ocijenjenim igračima domaće momčadi, a Messi je pokazao tko je glavni na terenu. Argentinac je zabio 600. gol u Barceloninu dresu.

Uzvrat se igra sljedeći tjedan na Anfieldu, a pred Liverpoolovim igračima teška je zadaća.

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad?

Komentara 6

NE
Nemojtako
08:47 02.05.2019.

On se zahvalio na potpori, a vi iz VL od toga napravili podršku.

SL
Slavonskarakija
09:39 02.05.2019.

Neshvatljivo koliko prilika je imao Liverpool. Mogli su dati minimalno 2-3 gola, ali nisu niti jednom zatresli mrezu. U uzvratu budu sigurno zabili, ili zabijali, ali, primit ce barem jedan ili dva gola sigurno. A to znaci, bye-bye Liverpool. Steta,, trener Klopp je mozda trenutno najbolji trener, ali ekipa ga je izdala. Neshvatljivo je da nisu zabili ni jednom. Prolazi 99 % Barcelona. Osim ako tuku sa 4:0, a to je nemoguce. Barca zabija minimalno 1-2 gola. Steta.

PA
pajokola1
09:18 02.05.2019.

Mesi je najbolji na svijetu,,,jer on i Suarez zabijaju iz poluprilika a Liverpolovi igrači ni iz 100% - nih šansi, iako većim dijelom drugog dijela Barcelona se nije vidjela ,postojao je samo Liverpol, e sad ako u uzvratu Liverpol bude igrao kao tih 30 minuta drugog dijela i zabijao svoje šanse svašta još može biti ,iako realno Barca je bolja i teško da se može desiti čudo,,,,možda jedino ako Klop ode na brzinu do Italije i kupi Brozovića ,pa da mu on čuva Mesija .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije