Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TEŠKO JE VJEROVATI'

Nema dobre vijesti o stanju Michaela Schumachera

Michael Schumacher
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
02.05.2017.
u 19:53

- Uvijek postoji nada. No, prošle su tri godine i sada manje vjerojatno. Teško je vjerovati da će se 100 posto oporaviti. No, nadam se da će se pojaviti u javnosti među svojim navijačima - rekao je Streiff

Teško je vjerovati da će Michael Schumacher ikada više biti opet onaj stari. Tvrdi to Philippe Streiff koji kaže da je bliski prijatelj obitelji sedmerostrukog svjetskog prvaka u formuli 1.

Prošle su više od tri godine od stravične nesreće koju je Schumacher doživio na skijanju. Schumijeva obitelj nakon toga se odlučila na potpunu privatnost pa informacije dolaze na kapaljku. A izjave Francuza koji je posjetio Schumija dok je legendarni Nijemac bio u bolnici u Grenobleu nisu baš optimistične.

- Uvijek postoji nada. No, prošle su tri godine i sada manje vjerojatno. Teško je vjerovati da će se 100 posto oporaviti. No, nadam se da će se pojaviti u javnosti među svojim navijačima - rekao je Streiff za Daily Star.

Streiff je bivši vozač formule koji je 1989. nastradao na testiranju i ostao u kolicima. Ranije je tvrdio da Schumacher ne može govoriti, ali da prepoznaje osobe oko njega.

Komentara 1

BR
Brandfackel2
20:20 02.05.2017.

Obitelj Michaela Schumachera nema niti trunku morala. Kad su njegovi obožavatelji zidali milijune na njihov račun putem karata sponzora, tv-prava itd. kočoperili su se po medijima sa svakom sitnicom iz njegovog života. Danas kada ti isti obožavatelji, koji su svojj ponekad teško stečeni novac davali njima, očekuju godinama barem jedno iskreno, službeno priopćenje, danas nam pokazuju stražnjicu i ostavljaju nas da pregledavamo tabloide u nadi da ćemo saznati u kakvom je stanju naš idol....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije