Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKI TRENUCI

Schumacherovi doznali još jednu tužnu vijest: 'Ovo je strašno, patnja u obitelji ne prestaje'

Schumacher
Foto: Press Association/Pixsell
21.03.2017.
u 09:21

– Ovo je strašno. Patnja u obitelji jednostavno ne prestaje. Svi su tužni još od Michaelove nesreće, a sada i Karla-Heinza više nema – rekao je prijatelj blizak obitelji.

Obitelj Michaela Schumachera doznala je još jednu tužnu vijest – preminuo je stric sedmerostrukog prvaka Michaela, Karl-Heinz Schumacher (65).

– Ovo je strašno. Patnja u obitelji jednostavno ne prestaje. Svi su tužni još od Michaelove nesreće, a sada i Karla-Heinza više nema – rekao je prijatelj blizak obitelji.

Karl-Heinz bitku s rakom debelog crijeva izgubio je još krajem veljače, no njegova je supruga tek sada preko Facebooka obavijestila javnost.

Michael je jako volio Karla-Hainza, a posebno mu je bio zahvalan što se brinuo za njegovu pokojnu majku Elisabeth nakon što je propao brak Schumacherovih roditelja.

Što se Schumacherovog zdravstvenog stanja tiče, još uvijek nema većih pomaka. Neizvjesno je hoće li se najveći svih vremena oporaviti od teških ozljeda glave koje je zadobio na skijanju u francuskim Alpama u prosincu 2013. godine.

>> Sad je bilo dosta! Schumacherova obitelj krenula je u borbu

Komentara 5

BR
Blade Runner
16:53 21.03.2017.

Marko Pavic, zaista mislis da su i Sumacherovi o smrti saznali preko fejsbuka? Kakav je osjecaj napisati clanak o nicemu?

Avatar __MAX__
__MAX__
16:03 21.03.2017.

Kakve veze njegov stric ima s ljudima koji su postivali Sumahera?

IB
ibiza
13:38 21.03.2017.

pa daj vise dajte neku informaciju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije