Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Frank de Boer

'Presretan sam što je Brozović igrao za Hrvatsku, vraćam ga u prvu momčad'

Marcelo Brozović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
12.10.2016.
u 07:00

– Presretan sam što je Brozović odigrao dvije utakmice za Hrvatsku protiv Kosova i Finske. Bilo je to važno, da ima što više minuta u nogama

Rapidno se u Milanu popravlja odnos između trenera Intera Franka de Boera i našeg Marcela Brozovića koji je zbog ponašanja neko vrijeme bio na ledu.

– Presretan sam što je Brozović odigrao dvije utakmice za Hrvatsku protiv Kosova i Finske. Bilo je to važno, da ima što više minuta u nogama, a očekujem da će uskoro biti u prvoj momčadi. Moje je mišljenje da je sjajan igrač koji nam može pomoći pobjeđivati i napredovati. Ma samo je pitanje trenutka kada će pokazati svoje najbolje lice – kazao je nizozemski trener De Boer.

Eto, ponovo je u milosti naš veznjak nakon što mu je trener zamjerio neprimjerene objave na Instagramu s djevojkom, i to svega sat vremena nakon šokantnog Interova poraza od Sparte (1:3). (sh)

Komentara 2

LU
lukateli1
11:09 12.10.2016.

Koji lunitik! marcelo je medju 5 najboljih veznjaka na svijetu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije