Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEZNJAK OSIJEKA

Preokret u slučaju Lacike: Mađar odlučio da neće u Dinamo ni Hajduk

Split: Hajduk pobijedio Osijek 3-1
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
09.01.2023.
u 15:28

- László se još uvijek oporavlja od crijevne viroze, zbog koje nije doputovao u Umag, a odobrili smo izostanak do utorka. Međutim, postoje realni izgledi da niti ne doputuje na pripreme, jer su pregovori s jednim inozemnim klubom oko njegovog transfera već u poodmakloj fazi - kaže sportski direktor Kulešević.

Iako se u kuloarima nagađalo da će mađarski reprezentativac i član Osijeka László Kleinheisler (28) nakon četiri godine u Gradskom vrtu preseliti u redove jedan od klubova koji se bore za vrh - Dinamo ili Hajduk - čini se da takav scenarij nećemo gledati. Naime, kako javlja Glas Slavonije, popularni Lacika odlazi ondje gdje je najviše priželjkivao.

>> Španjolci otkrili što će raditi Modrić nakon završetka karijere: Hrvat ima velike planove s Realom

Ugovor s Bijelo-plavima ističe mu na ljeto, a odbio ga je produžiti jer se nisu mogli dogovoriti oko financija. Vraća se u inozemstvo, gdje je boravio do početka 2019., kada je iz kazahstanske Astane došao u Slavoniju. Prethodno je igrao za Werder Bremen. Ime novog kluba još nije poznato, ali izgleda da se Kleinheisler pomalo oprašta od Lijepe naše i pakira kofere. 

Jer nije s Osijekom otputovao ni na pripreme u Umag. Istovremeno, radi na transferu, rekao je sportski direktor Ivica Kušelević.

- László se još uvijek oporavlja od crijevne viroze, zbog koje nije doputovao u Umag, a odobrili smo izostanak do utorka. Međutim, postoje realni izgledi da niti ne doputuje na pripreme, jer su pregovori s jednim inozemnim klubom oko njegovog transfera već u poodmakloj fazi, pa se nadam kako ćemo u sljedećim danima taj posao realizirati - kaže Kulešević. 

20.08.2022., stadion Maksimir, Zagreb - SuperSport HNL, 06. kolo, GNK Dinamo - NK Osijek. Laszlo Kleinheisler. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

U klubu se nadaju da će ipak dobiti neku odštetu za igrača. 

- Poznato je kako imamo određene financijske ciljeve koje želimo ostvariti tijekom zimskog prijelaznog roka, pa samo mogu reći kako ćemo za Lászla dobiti određenu odštetu, ako se cijeli posao realizira. Važno je što je i Kleinheisleru ta opcija koja se pojavila prihvatljiva - otkriva Kulešević.

Komentara 2

Avatar feudalac
feudalac
09:13 10.01.2023.

Borba za vrh? "...Hajduk - čini se da takav scenarij nećemo gledati."

KR
kremenko
23:17 11.01.2023.

Osijek pustio Mađara a on najbolji igrač Osijeka ,predviđam tri uzastopna poraza bez obzira s kim igraju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije