Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO

Praznik hrvatskog nogometa: Uefa objavila kada Osijek, Hajduk i Rijeka igraju europske okršaje

Split: Utakmica 2. kola SuperSport HNL-a između HNK Hajduk i HNK Rijeka
Ivo Cagalj/PIXSELL
04.08.2023.
u 17:27

Europska nogometna federacije donijela je odluku o satnicama odigravanja

Hrvatska ima tri predstavnika u trećem pretkolu Konferencijske lige, Osijek i Rijeka su prošli pobjedama protiv ZTE-a i Dukagjinija, dok se Hajduk priključuje u ovoj fazi natjecanja. 

Prve utakmice igraju se u četvrtak, dakle10. kolovoza. Prvi će na teren Osijek, koji će od 19 sati gostovati kod turskog Adana Demirspora. Sat vremena kasnije kreće Rijekino gostovanje na Farskim otocima kod autsajdera Torshavna, dok će Hajduk europsku premijeru ove sezone imati protiv grčkog PAOK-a na Poljudu od 21 sat.

Uzvrati se igraju tjedan dana kasnije, Hajduk u Solunu igra od 19:30 sati, utakmica na Opus Areni između Osijeka i Adane počinje u 20:00, a svega 15 minuta kasnije započet će susret na Rujevici između Rijeke i Torshavna, što znači da postoje puno veća preklapanja negoli u prvim susretima. 

Evo raspored 3. pretkola Konferencijske lige:

10. kolovoza
19:00 Adana Demirspor - Osijek
20:00 B36 Torshavn - Rijeka
21:00 Hajduk - PAOK

17. kolovoza
19:30 PAOK - Hajduk
20:00 Osijek - Adana Demirspor
20:15 Rijeka - B36 Torshavn

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije