Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETA ČETVRTFINALA

Poznati su polufinalisti 50. izdanja Kutije šibice! Sedmerci odlučili tri pobjednika

50. Malonogometni turnir Kutija Šibica, četvrtfinale, CB Doberman - Keraterm Centroplinomont
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
26.12.2021.
u 22:39

Nažalost, dio navijača s kupljenim ulaznicama je ostao ispred dvorane. Navijači su bili ljuti, pa je morala intervenirati i policija kako bi se situacija primirila.

Ekipe Poliklinike Milojević, Krešimir Keta Bandić, Keraterm Centroplinomonta i Jucy Maraske izborile su plasman u polufinale 50. izdanja  malonogometnog turnira "Kutija šibica".

Već tradicionalno "Štefanje u Kutiji" izaziva veliku pozornost gledatelja, posebice nakon što je pandemija na jednu godinu zaustavila Kutiju.

U dvorani II Doma sportova okupilo se možda i više od 2000 gledatelja. Nažalost, dio navijača s kupljenim ulaznicama je ostao ispred dvorane. Navijači su bili ljuti, pa je morala intervenirati i policija kako bi se situacija primirila.

Zanimljivo, čak tri četvrtfinalna ogleda su razriješena udarcima sa sedam metara.

U prvom četvrtfinalu mostarska ekipa Krešimir Keta Bandić je nakon sedmeraca pobijedila Cammeo Big Bang Team 2:1 nakon što je susret završio 1:1.

Big Bang je poveo u 12. minuti preko Maria Raca, a izjednačio je Vice Božić u 18. minuti. Zabili su dečki iz Mostara dva sedmerca, a junak je bio vratar Marko Čolak, Big Bang samo jedan i dobili smo prve polufinaliste.

Krešimir Keta Bandić će u polufinalu igrati protiv Juicy Maraske koja je nakon sedmeraca s 2:0 pobijedila Biberon Koestlin. Susret je završio bez golova, pa su odlučivali udarci sa sedam metara. Za Juicy su bili precizni Žiga Čeh i Franco Jelovčić.

I treći četvrtfinalni susret je razriješen nakon sedmeraca. Poliklinika Milojević je izborila polufinale porazivši Pimont-Staklo Matić-Max 3:2 nakon što je susret završio 1:1. Luka Toš je u 5. minuti zabio za 1:0, a Toni Vučković je deset minuta kasnije zabio za Polikliniku poravnavši na 1:1. Prilikom izvođenja sedmeraca igrači Poluiklinike Milojević su zabili tri, a njihovi suparnici dva gola.

U posljednjem četvrtfinalnom susretu Keraterm Centroplinomont je pobijedio CB Dobermann s 2:1.

26.12.2021., Dom sportova, Zagreb - 50. Malonogometni turnir Kutija Sibica, cetvrtfinale glavnog turnira: CB Doberman - Keraterm Centroplinomont. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

Renato Rumbak je u šestoj minuti doveo Doberrmann u vodstvo, no suparnici su okrenuli rezultat golovima Krešimira Frigana (20) i Mattea Hrge (27).

Polufinalni susreti igrat će se 28. prosinca, a finale je dan kasnije.

Kod veterana i nogometašica igrala su se polufinala, pa već znamo ekipe koje će 29. prosinca igrati u finalu.

Završni susret veteranskog turnira u 18:30 igrat će Promotionplay Domograd i Senjak hoteli Matan.

Promotionplay Domograd je s 2:0 porazio ekipu Skripte, a strijelci su bili Hrvoje Štrok (20) i Silvio Marić (28).

Identičnim rezultatom Senjak hoteli Matan golovima Jerka Leke i Slavena Lalića slavili su protiv Podstrane.

Kod djevojaka za naslov pobjednica "Kutije" borit će se ekipe Michieli Tomić i ŽMNK MC Plus-Agra.

Ekipa Michieli Tomić je u polufinalu porazila ŽNK Dinamo 4:1, dok je ŽMNK MC Plus-Agra bila bolja od ŽMNK Dinamo Zagreba s 3:2.

Komentara 1

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
02:02 27.12.2021.

Nogomet nikakav....eh čovjek se zaželi starih haklera i vica u igri.....ovo danas sama trkačina i atletika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije