Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Perkovac okuplja reprezentaciju

Povratak Mandalinića, tri igrača Sesveta među rezervama

17.05.2023.
u 09:21

Na popisu se nalazi 21 igrač, uz još šest njih na listi pričuva, koji mogu biti pozvani naknadno, ukaže li se potreba. Reprezentacija će se okupiti u Zagrebu, 13. lipnja u 12 sati i tu ostati sljedećih pet dana.

I dok u mnogim europskim ligama natjecanja polako završavaju, za dio hrvatskih igrača sezona će završiti tek sredinom lipnja.

Naime, Goran Perkovac, izbornik seniorske reprezentacije, objavio je popis igrača koje je pozvao na kontrolno okupljanje u Zagrebu od 13.  do 18. lipnja ove godine.

Riječ je o igračima koji su ili bili članovi nacionalne seniorske selekcije, ili su na pragu ulaska u reprezentaciju pa ih izbornik želi vidjeti na jednom mjestu i polako početi pripremati za moguće nastupe u budućnosti.

Riječ je zapravo, o izbornikovoj ideji da okupi širi krug igrača i pripremi ih da mogu u svakom trenutku uskočiti u ekipu ako se za to ukaže potreba.

Na popisu se nalazi 21 igrač, uz još šest njih na listi pričuva, koji mogu biti pozvani naknadno, ukaže li se potreba. Reprezentacija će se okupiti u Zagrebu, 13. lipnja u 12 sati i tu ostati sljedećih pet dana.

Na popisu su - vratari: Pilipović (Kadetten), Meštrić (Ribnica), F. Lučin (Vojvodina); lijeva krila: Jelinić (Nexe), Ćavar (PPD Zagreb), Mihić (Wisla); desna krila: Mileta (Nexe), Glavaš (Trebnje); lijevi vanjski:  Ivanković (Celje), Moslavac (Nexe), Hrstić (Limoges), Mandalinić (AEK), Srna (PPD Zagreb); srednji vanjski: Vistorop (Balingen), Sirotić (PPD Zagreb), I. Pavlović (Izviđač); desni vanjski: Maraš (Tatabanya); P. Martinović (Celje); kružni napadači: Načinović (Montpellier), Kušan (Limoges), Pribetić (Nexe).

Rezervni igrači su: Perić, Jelovčić, Gavrić (sv Sesvete),  Maričić (Bjelovar), Trivković (Trogir) i Kraljević (PPD Zagreb. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije