Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaos u Glasgowu

Potukli se navijači u Glasgowu, nožem izbodena dva Hrvata!

navijači
Foto: Screenshot
02.08.2018.
u 21:59

Prema pisanju otočkih medija, u središtu grada došlo je do masovne tučnjave navijača u kojoj su se koristila razna sredstva: od kamenja, baklji, boca...

Uoči uzvratne utakmice drugog pretkola Europske lige između Rangersa i Osijeka, u Glasgowu je došlo do nemilih scena.

Prema pisanju otočkih medija, u središtu grada došlo je do masovne tučnjave navijača u kojoj su se koristila razna sredstva: od kamenja, baklji, boca...

Još uvijek nisu poznati svi detalji sukoba, ali svjedoci tvrde da je bilo žestoko, da je hitna pomoć odvozila ozlijeđene te da se čak pročulo da su dvojica navijača izbodena, barem tako piše The Sun.

Policija nije željela davati službene izjave ni otkriti identitet i broj ozlijeđenih, no Glas Slavonije tvrdi da su izbodena dva Hrvata.

"U neposrednoj blizini Ibroxa, samo 40-ak minuta prije početka utakmice, došlo je do kratkotrajnog, ali žestokog navijačkog okršaja u kojem su napadnuti navijači Osijeka, a prema neslužbenim informacijama bilo je i teže ozlijeđenih. Riječ je o dva navijača Osijeka koja su zadobila ozljede od uboda nožem. Osječani su, neslužbeno, završili u bolnici i izvan su životne opasnosti", piše glas-slavonije.hr.

Ključne riječi

Komentara 88

Avatar Toni Broo
Toni Broo
23:55 02.08.2018.

Napadi noževima su normalna pojava u Britaniji. Samo u Londonu od početka 2018. godine, 51 osoba je ubijena od uboda nožem, a ukupno je 1,296 osoba ubodeno nožem od početka 2018. do travnja u Londonu. Slično je i u drugimm gradovima Britanije.

Avatar Trpimir
Trpimir
23:36 02.08.2018.

Ako je itko ikada bio u Glasgowu zna da je tamo povlacenje nozeva SVAKODNEVNICA! U Glasgowu je tesko navecer naci pub ispred kojeg barem jedan lik ne prijeti nozem, glasgowski hooligani se abnormalno oblokavaju i onda povlace nozeve, ponavljam tamo je to svakodnevni prizor.

PP
pp
02:18 03.08.2018.

Inače ta unionistička ekipa iz Sjeverne Irske i Glasgowa je takva stoka da se to riječima ne može opisat. Ta otočka niža radnička klasa i urbani propaliteti i proleteri su dno dna. To se ne da riječima opisat. Čisti ološ. Sad još i pikaju ko muslići. I onda ovi jugo padavičari zaslijepljeni u svojoj mržnji prema Hrvatskoj drže stranu tim dripcima i kleveću naše navijače. Zbilja ste sramota. Sami sebi. Nama ste samo dosadni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije