Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Hajduk opet bolji od Slavije: Dobili u utakmici s pet golova

Hajduk opet bolji od Slavije: Dobili u utakmici s pet golova
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
02.08.2018. u 19:51

Hajduk je bio bolji od Slavije i u uzvratnoj utakmici drugog pretkola Europske lige. Nakon 1:0 na Poljudu, danas su bijeli slavili 3:2 u Sofiji.

Domaćin je agresivno krenuo u utakmicu, a Hajduku se već u 6. minuti ozlijedio Beširović. Umjesto njega ušao je debitant u bijelom dresu Jurić koji u 25. minuti glavom donosi vodstvo bijelima.

U samoj završnici prvog dijela Caktaš je skrivio jedanaesterac, a siguran realizator za domaćine bio je Ivanov.

U 55. minuti jedanaesterac su dobili i Splićani, i to nakon što je Uzunov igrao rukom u svom šesnaestercu, a precizan je s 11 metara bio Caktaš.

Do novog izjednačenja Slavija je stigla golom Yomova u 70. minuti. Slavia je mogla i do potpunog preokreta, no u 83. minuti Ljubić je skinuo zicer Angelovu.

Domaćini su za promašaj kažnjeni u 87. minuti kada se drugi put u strijelce upisao Caktaš, ovog puta glavom nakon ubačaja Bašića.

Bijeli su tako izborili treće pretkolo gdje ih čeka bolji iz dvoboja rumunjske Steaue i slovenskog Rudara. Prvi susret u Sloveniji završio je pobjedom Rumunja 2:0.

Komentara 37

DU
Deleted user
21:30 02.08.2018.

Znači Ajduk ispada od Steaue.

Avatar nekakav
nekakav
07:18 03.08.2018.

i tako završava hajdukova euro jesen... al bude zanimljivo, sastaju se dva neobična kluba, oba zaogrnuta u kapute starih vremena, jedan vojnički, drugi.. pa isto vojnički, osnovala ih je ipak vojska, a ne tamo neki 1911.. baš bu super vidjeti oranje na poljudu. trave ionak ne bude, osim ako je opet ne nalijepe. možda prekriju i svastiku?! ili je istaknu.. nikad ne znaš, dišpet je dolje jak. čak su protiv napretka, čistih računa, ravnopravnosti, slobode...

SP
spremni0
18:16 02.08.2018.

Sve izgubio da Bog da!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije