Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije ih slomio

Poljaci odbili Bjelicu, no saznao je odličnu vijest uoči okršaja s Baselom

Osijek: Utakmica NK Osijek i HNK Rijeka u 4. kolu Prve HNL
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
16.09.2020.
u 12:30

Bočkaj je s bolnim je izrazom lica napustio teren u utakmici protiv Rijeke. Srećom, oteklina na lijevom zglobu je splasnula.

U Gradskom vrtu lakše se diše nakon trijumfa protiv Rijeke. Ta pobjeda od 3:0 idealno je došla uoči sutrašnjeg prvog europskog iskušenja ove sezone.

– Napravili smo dobar temelj za utakmicu protiv Basela – rekao je Nenad Bjelica nakon što je probio led na klupi Osijeka.

U prvu trenersku europsku avanturu s Osijekom krenut će protiv lanjskog četvrtfinalista Europske lige i dobro mu poznatog lica. Trener Basela Ciriaco Sforza nekadašnji mu je suigrač iz Kaiserslauterna, no njegovo trenersko ime ni izbliza nema “težinu” kao Bjeličino. Sforza je klupu Basela preuzeo prije dva tjedna bez velikih rezultatskih preporuka. Prošle sezone trenirao je Wil u drugoj švicarskoj ligi i zauzeo tek šesto mjesto. Od navijača je dočekan sa sumnjom koja je narasla nakon generalne probe za Osijek i koja je završila katastrofom za švicarsku momčad. Njemački trećeligaš Saarbrücken u prijateljskom ogledu slavio je s čak 5:1!

Bjelica je imao “oči” na toj utakmici, poslao je svoga snimatelja koji je malo toga dobroga od igre Basela mogao vidjeti.

Dok je čekao izvještaj iz Basela, Nenad Bjelica je pokušavao, ali nije uspio “slomiti” tvrdoglave čelnike poljskog Zaglebieja i potpisati slovenskog reprezentativca Damjana Bohara za kojeg je poslao tri ponude, a posljednja je bila gotovo dvostruko veća od one prve, no zato su ga razveselile vijesti vezane za Petra Bočkaja. “Pero bombardero” s bolnim je izrazom lica napustio teren u utakmici protiv Rijeke, a prve prognoze čak su dovodile u pitanje njegov nastup protiv Basela. Srećom, oteklina na lijevom zglobu je splasnula. 

Osijek: Utakmica NK Osijek i HNK Rijeka u 4. kolu Prve HNL
1/9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije