Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povod obračunu

Pohvalili se plijenom? Pogledajte u čemu su navodno sjedili napadnuti vaterpolisti

Napali igrače Crvene zvezde
Foto: Dalmatinski portal
11.02.2019.
u 11:48

Do incidenta je došlo nakon što je jedan od konobara na rivi primijetio trojicu muškaraca s obilježjima Crvene zvezde

Još uvijek se ne stišavaju reakcije na društvenim mrežama nakon što su u subotu na splitskoj rivi napadnuta trojica vaterpolista Crvene zvezde.

Na Facebooku je u međuvremenu objavljena fotografija koja navodno prikazuje otuđene majice i trenirke igrača, odnosno odjevne predmete koji su, tako barem službena verzija kaže, bili povod obračunu.

Podsjetimo, do incidenta je došlo nakon što je jedan od konobara na rivi primijetio trojicu muškaraca s obilježjima Crvene zvezde, točnije nakon što je obavijestio petoricu splitskih navijača tko sjedi u lokalu.

Dvojica vaterpolista na vrijeme su pobjegla, dok je treći, vratar Aleksandro Kralj, zadobio nekoliko udaraca. Od težih se posljedica spasio skokom u more.

Splitska policija priopćila je da je u nedjelju ujutro u službene prostorije privela trojicu muškaraca, dok se za još dvojicom napadača i dalje traga. Kod jednog od dovedenih muškaraca pronađen je i otuđeni dres.

Komentara 193

Avatar Kaladin
Kaladin
12:05 11.02.2019.

Jel itko pronašao Hrvatsku zastavu koju su u srpskom parlamentu, nedavno, kidali i spalili?! Zbog nje je uručena nekakva smiješna "prosvjedna notica" Srbiji, a "hrvatska" delegacija je nastavila posjet. Čisto sumnjam da se Njonjo pretrgao da se sagne i uzmee zastavu. Da su kojom srećom u toj delegaciji bili ovi "huligani", zastava bi bila spašena ili bar njeni ostaci, a "uvaženi srpski parlamentarci" bi dobili palicom po zubima. I sad se vi zgražajte nad našom omladinom?! Svaka čast momci!

NI
nisamguzonjinsin
12:13 11.02.2019.

U bivšoj Jugi prepunoj bratstva i jedinstva je autobus navijača Zvezde završio u moru pa se nije ovoliko pisalo o tome !

DU
Deleted user
12:17 11.02.2019.

Znači mi Hrvati nesmjemo slobodno sa Hrvatskim obilježijima hodati Srbijom a srbi bi htjeli da slobodno hodaju sa srpskim obilježijima po Hrvatskoj. Prošle godine na području reublike srpske srpski je policajac zaustavio Hrvatsko vozilo i kaznio novčano Hrvata zato štoo je na sebi imao Hrvatska obilježja. Dakle imamo dvostruke standarde Srbi smiju što hoće a nas Hrvate uvjek kažnjavaju. Tko će nas Hrvate zaštititi u Srbiji i republici Srpskoj kad sama srpska policija vrši nasilje nad Hrvatima zbog Hrvatskih obilježja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije