Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLJESAK I OVACIJE

Pogledajte kako je Nou Camp dočekao povratnika Abidala

Abidal
Stephen Pond/Press Association/PIXSELL
07.04.2013.
u 12:32

- Hvala rođaku bez kojega danas ne bih bio ovdje. Ovo je zaista poseban trenutak - rekao je Abidal.

Eric Abidal sinoć je odigrao prvu utakmicu nakon operacije jetre. 33-godišnjak je ušao u 70. minuti protiv Mallorce, a Nou Camp ga je nagradio burnim pljeskom.

Abidal nije igrao od 26. veljače prošle godine jer je bio na operaciji uklanjanja tumora s jetre. Francuzu je dio jetre donirao rođak.

- Bio je to poseban trenutak za mene. Hvala rođaku bez kojega danas ne bih bio ovdje. Ovo je zaista poseban trenutak - rekao je Abidal koji je sinoć pokazao majicu na kojoj je bila zahvala rođaku.

Abidal se vraća u pravom trenutku budući da Barca ima problema s ozljedama. Carles Puyol, Javier Mascherano i Adriano su izvan stroja.

>>> Fabregas i Sanchez uvalili 'petardu' Mallorci, zaigrao Abidal!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije