Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSMINA FINALA

Petra Martić izgubila u Wimbledonu, zaustavili je Elina Svitolina i ozljeda

Petra Martić
Foto: Pixsell/Reuters
1/6
08.07.2019.
u 13:56

Naša je tenisačica imala problema s leđima zbog čega na početku drugog seta zatražila medicinski time-out.

Petra Martić poražena je u osmini finala Wimbledona od Ukrajinke Eline Svitoline pa je naš tenis ostao bez predstavnika u pojedinačnoj konkurenciji. Osma nositeljica turnira slavila je sa 6:4 i 6:2.

Naša je tenisačica imala problema s leđima zbog čega je na početku drugog seta zatražila medicinski time-out. No stisnula je zube i odigrala meč do kraja, ali do pobjede nije mogla. Ukrajinka sada u međusobnim susretima s Petrom vodi s 4:1.

Martić sada ima dva plasmana u osminu finala Wimbledona, dok joj je najveći uspjeh na Grand Slamovima četvrtfinale na Roland Garrosu.

Našoj je tenisačici ostao još nastup u ženskim parovima, gdje je s Francuskinjom Cornet čeka dvoboj trećeg kola protiv par Babos-Mladenović.

Ključne riječi

Komentara 4

LI
liliZG
13:44 09.07.2019.

fali joj samo još malo kondicije, svetolina ima barem pet kila više od nje i jači udarac sa manje truda, .. ali doći i to na svoje...

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
14:26 08.07.2019.

Petra nabaci 3 kg mišića i do kraja godine ćeš biti top ten igračica. U protivnom ćeš sa takvom konstitucijom završiti karijeru najdalje u 30.-oj !

TI
Tirano
16:05 08.07.2019.

Mada je dobro utrenirana!? Čudo, možda neki krivi pokret i odu leđa!? Baš šteta!!! A i igranje u tri seta bez opuštanja (znanja opuštanja) dovodi do takvih povreda!? Možda i krivi način treninga?! Šteta jer Petea stvarno ima sve atribute dobre tenisačice!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije