Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPORAVLJA SE

Pele se obratio javnosti: Proslavljam činjenicu da se svaki dan osjećam malo bolje

FILE PHOTO: Soccer legend Pele attends the World Economic Forum on Latin America in Sao Paulo
PAULO WHITAKER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
20.09.2021.
u 21:00

- Primio sam toliko naklonosti i ljubavi da mi je srce ispunjeno zahvalnošću, posebno za osoblje u bolnici Albert Einstein.

Dobro raspoloženje je najbolji lijek, objavio je u ponedjeljak 80-godišnji Pele na Instagramu, uz puno fotografija kako sjedeći na stolici u bolničkom hodniku pokazuje stisnute šake.

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena operiran je 4. rujna zbog zloćudnih polipa na debelom crijevu, što je otkrivenog tijekom rutinskih pregleda. Ostao je na intenzivnoj njezi do 14. rujna, prije nego što je prebačen u normalan odjel, no u petak se nakratko vratio na intenzivnu njegu "kao preventivnu mjeru" zbog manje "respiratorne nestabilnosti.

- Kao što vidite, proslavljam činjenicu da se svaki dan osjećam malo bolje. Primio sam toliko naklonosti i ljubavi da mi je srce ispunjeno zahvalnošću, posebno za osoblje u bolnici Albert Einstein - kazala je brazilska legenda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije