Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDAN OD NAJBOLJIH U POVIJESTI

Pele stabilno nakon respiratornih problema: Idemo dva koraka naprijed, jedan natrag

FILE PHOTO: Brazilian soccer legend Pele is seen in Paris
CHRISTIAN HARTMANN/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
18.09.2021.
u 15:25

"Normalan tijek oporavka za nekoga u njegovim godinama je dva koraka naprijed, jedan nazad", dodala je Kely Nascimento

Legendarni brazilski nogometaš Pele (80) je stabilno nakon što je imao respiratornih problema u petak zbog kojih je vraćen an odjel intenzivne njege, objavila je bolnica u Sao Paulu u kojoj se oporavlja od operacije odstranjenja tumora debelog crijeva.

Pele je ranije ovoga mjeseca operiran te je do utorka bio na odjelu intenzivne njege s kojega je potom pušten. No, zabrinutost za zdravlje trostrukog svjetskog prvaka i ponajboljeg nogometaša svih vremena porasla je nakon što su brazilski mediji u petak objavili kako je vraćen na intenzivnu njegu.

Bolnica "Albert Einstein", u kojoj je Pele smješten, stoga je izdala priopćenje u kojem navodi kako se radilo samo o "kratkoj respiratornoj nestabilnosti" te kako je prebacivanje na intenzivnu njegu bila tek "preventivna mjera". Nakon što mu se stanje stabiliziralo, Pele je vraćen na odjel polu-intenzivne njege, a njegovo kardiovaskularno stanje je stabilno.

Peleova kćerka Kely Nascimento je putem Instagram također poslala umirujuće poruke napisavši kako se njezin otac "dobro oporavlja".

"Normalan tijek oporavka za nekoga u njegovim godinama je dva koraka naprijed, jedan nazad", dodala je Kely Nascimento.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije