Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIZIRA DIJAMANTA

Owen: City ne bi izgubio da je Džeko sjedio na klupi

Edin Džeko
Foto: News Syndication/PIXSELL
04.02.2014.
u 12:08

- Možemo osvojiti naslov samo ako ga Arsenal i Manchester City prokockaju. No, naš cilj ove sezone nije osvajanje naslova nego stvaranje momčadi koja će dominirati - rekao je Mourinho.

Chelsea je sinoć na Etihadu srušio Manchester City i zakomplicirao borbu za naslov u Premiershipu. No, trener londonske momčadi Jose Mourinho tvrdi da njegova momčad nije kandidat za osvajanje prvenstva.

- U borbi su dva velika konja i poni. Mi smo poni koji će iduće godine biti konj spreman za utrku. Možemo osvojiti naslov samo ako ga Arsenal i Manchester City prokockaju. No, naš cilj ove sezone nije osvajanje naslova nego stvaranje momčadi koja će dominirati - rekao je Mourinho.

A legendarni engleski napadač Michael Owen bio je posebno kritičan prema Edinu Džeki.

"Da je City ostavio Džeku na klupi i stavio veznjaka ne bi izgubio. Bez sumnje", napisao je Owen o BiH napadaču kojeg je Goal.com proglasio najlošijim igračem susreta.

>> Chelsea slavio na Etihadu, Ivanović srušio City

Komentara 1

DH
dalibor.hren
21:49 04.02.2014.

Trebali su im dati petardu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije