Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNI GOL

Ova će snimka izazvati brojne reakcije: City je teško oštećen?!

Llorente
Foto: Printscreen
1/9
18.04.2019.
u 07:49

Strahonja je ustvrdio da je turski sudac odlično reagirao kod gola Llorentea za 4:3 kada je nakon VAR-a presudio da je sve regularno i da Tottenhamov napadač nije igrao rukom

Çakir je sudio briljantno, savršeno. Na ovoj razini natjecanja trebalo je nešto što bi donijelo pravednost u nogometnu igru i mislim da je tehnologija u tome uspjela i da je Uefa prihvatila taj izazov, rekao je sinoć HTV-ov sudački ekspert Marijo Strahonja nakon šokantne utakmice Manchester Cityja i Tottenhama (4:3).

Strahonja je ustvrdio da turski sudac odlično reagirao kod gola Llorentea za 4:3 kada je nakon VAR-a presudio da je sve regularno. S njim su se, barem prema reakcijama na društvenim medijima, složili brojni ljubitelji nogometa diljem svijeta.

No, na Twitteru se pojavila snimka iz drugog kuta na kojoj se vidi da je Llorente ipak igrao rukom. Lopta ga je prvo pogodila u ruku, zatim u bedro i odbila se u gol. Što mislite, je li gol trebao biti priznat?


Ključne riječi

Komentara 15

Avatar tituš
tituš
08:37 18.04.2019.

Ruka je bila uz tijelo, nije išla na loptu, a lopta jest dodirnula lakat i "slizla" na bkuk, bedro, potom u gol. Goooooooool!

DU
Deleted user
08:07 18.04.2019.

Čist pogodak. Dobar sudac.

SC
schwertransport
08:22 18.04.2019.

Čakir je rekao da je gol, ali VL ima prliku da nesto napise

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije