Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Pobjeda napadačkog nogometa: Ovo su parovi polufinala, poznati su i datumi

Liga prvaka
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
17.04.2019.
u 23:22

Finale se igra u Madridu na stadionu Wanda Metropolitano 1. lipnja

Polufinalisti Lige prvaka su Ajax, Barcelona, Liverpool i Tottenham. Mnogi će reći kako je pobjedio napadački nogomet i kako su mjesto među četvero najboljih izborile momčadi koje nisu strahovale od napada. 

Iako su svi vidjeli i City i Juventus u polufinalu, Ajax i Tottenham su se pobrinuli i pomrsili im planove. Kao nagradu za sjajnu igru, ove dvije momčadi igrat će međusobno u borbi za finale. 

Drugi polufinalni par je sudar velikana - Liverpool i Barcelona

Prvi susreti se igraju 30. travnja i 1. svibnja, a uzvrati su na rasporedu 7. i 8. svibnja

Finale se igra u Madridu na stadionu Wanda Metropolitano 1. lipnja. 

>>> Pogledajte tko su igrači Dinama koji su plavima omogućili 'europsko proljeće'

Komentara 1

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
07:58 18.04.2019.

Bez Kanea i bez Sona u prvoj utakmici realno su šanse 55-45% u korist Ajaxa. Isti postotak je u drugom polufinalu u korist Barce koja je riješila pitanje prvaka a Liverpool očekuje grčevita borba sa Cityem za naslov prvaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije