Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iščekuje transfer

Oršić: Engleska bi bila super, ali nisam nestrpljiv

'27.04.2012., SRC Zapresic, Zapresic - Nogometna utakmica 28. kola MAXtv Prve HNL, NK Inter Zapresic - HNK Hajduk. Mislav Orsic.  Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
23.07.2013.
u 09:39

Veliko zanimanje klubova za Oršića, koji ne dolazi iz Dinama ili Hajduka, samo govori da je riječ o vrlo kvalitetnom pojačanju

Već nekoliko sezona jasno je da će Mislav Oršić biti sljedeći mladi hrvatski igrač koji će potpisati ozbiljniji transfer. Već nekoliko sezona mladi ofenzivni veznjak Intera privlači pozornost. Odavno je već u bilježnicama brojnih europskih skauta, prošle je sezone za Inter postigao 12 pogodaka, uz šest asistencija. Usporedbe radi, Sammir je lani zabio 13 golova. Za Oršića su zainteresirani brojni europski klubovi, pa i oni najveći. Ponude stižu iz Italije, Njemačke, Nizozemske, Francuske, Rusije, Portugala, Engleske... Milanovi navijači čak su prije nekoliko tjedana poslali pismo klupskoj upravi s porukom: \"Kupite tog klinca\". No, kako sada stvari stoje, za Oršića je ozbiljno zainteresiran i engleski prvoligaš Crystal Palace. Spominje se iznos transfera od 1,3 milijuna eura. Oršićeva afirmacija još je značajnija uzme li se u obzir da mu je put bio puno teži budući da nije igrač Hajduka ili Dinama. Među desetak je najvećih Sportingovih želja. Jedan od klubova koji je za njega zainteresiran je i talijanski prvoligaš Torino koji je pokrenuo lavinu ostalih klubova iz Serie A.

- Na adresu kluba stiglo je nekoliko ponuda koje nisu prihvaćene. Oršić će sigurno u ovom prijelaznom roku napustiti Inter. Cijena koju ćemo postići bit će adekvatna njegovoj kvaliteti. Zbog igrača je vrlo bitno da se to riješi što prije, da nađe novi klub i da se nastavi razvijati. Jer, on je igrač za puno jaču ligu od 2. HNL – kazao je Oršićev zastupnik Branko Hucika.

A mlada Interova zvijezda potpuno je smirena i samo čeka razvoj situacije. 

– Godi mi zainteresiranost svih tih klubova. Bilo bi odlično da odem recimo u Crystal Palace, jer bi mi Premiership odgovarao. No, pokušavam ostati smiren. O emocijama ću razmišljati tek kad se ostvari transfer. Nikad nisam do sada razmišljao koja bi mi liga odgovarala, no siguran sam da ću se prilagoditi gdje god odem - kazao je Oršić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije