Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Okršaj Rusije i Srbije prekinut zbog TikTok izazova?! Čovjek uopće nije shvatio pravila

International Friendly - Russia v Serbia
Foto: EVGENIA NOVOZHENINA/REUTERS
1/6
22.03.2024.
u 19:35

Dugo se čekao, najavljivao nogometni susret reprezentacija Rusije i Srbije. Rusi su dobili 4:0, ali utakmicu je zasjenio jedan navijački incident

Na moskovskoj VTB Areni ovoga su četvrtka prijateljsku utakmicu odigrale nogometne reprezentacije Rusije i Srbije. Prvi je to puta od ruske invazije na Ukrajinu da je u toj zemlji gostovala jedna europska reprezentacija. Poznato je, naime, da su ruske reprezentacije i klubovi, i to ne samo u nogometu, suspendirani iz svih natjecanja. Rusi se tako ne natječu u kvalifikacijama za svjetska i europska prvenstva, a njihovi nogometni klubovi ne smiju igrati europske kupove. Ipak, u prijatelskim utakmicama mogu igrati s kim god hoće, a Srbija je prva koja je prihvatila njihov poziv.

Utakmica u Moskvi završena je pobjedom Rusije od 4:0. Odjeknulo je to u Srbiji koja se priprema za Euro, ali utakmica sama po sebi, ostala je u sjeni incidenta koji se dogodio u drugom poluvremenu. Tada je jedan navijač ruske reprezentacije uletio na teren i počeo bježati zaštitarima. Trčao je Rus tako preko cijelog terena sve dok ga nisu uhvatili i sproveli do obližnje policijske postaje.

International Friendly - Russia v Serbia
1/5

Mladić je htio osvojiti novčanu nagradu koju je odmjerio ruski influenser Ivan Karpov. On je naložio da će svatko tko prekine nogometnu utakmicu dobiti oko 300 tisuća eura (300 milijuna rubalja). No, pravila tog TikTok izazova nije najbolje shvatio navijač koji ih, valjda, nije ni pročitao. Naime, Karpov je napisao da će novac dobiti onaj tko u majici s reklamom njegove stranice prekine finale Lige prvaka, a ne i spomenutu prijateljsku utakmicu sa Srbijom. Tako da, po svemu sudeći, navijač ruske reprezentacije neće dobiti novac za nagradu, a vjerojatno ga čeka i kakva veća financijska kazna zbog uletavanja s tribina na teren.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije