Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAYERN U KRIZI

Novinari žestoko napali Kovača, a Lothar Matthäus rekao veliku istinu!

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
05.11.2018.
u 10:16

– Utakmica s Borussijom je ključna. Ne bih htio biti u Kovačevoj koži ako izgubi taj susret – rekao je Lothar Matthäus.

Do kad će šefovi Bayerna trpjeti Niku Kovača, naslov je članka kojega je na svom portalu objavio tiražni njemački tjednik Focus.

U tekstu se navodi da je od Bayerna Pepa Guardiole ostao samo šal kojega je Niko Kovač nosio u subotnjem remiju s Freiburgom (1:1). Ova momčad nema ništa s onom iz Katalončeva vremena kada je dominirala, piše autor te se pita gdje je plan i gdje je izlaz iz teške situacije.

"Bayernova igra je siva. Naprijed nema ideje, nema dinamike, momčad je statična, a u obrani nestabilna. Nakon reprezentativne stanke upisane su četiri pobjede, ali sve su bile na silu, neuvjerljive i bez sjaja", piše Focus.

– Ovoga Bayerna više se nitko ne boji. U momčadi nema kohezije ni uživanja u igri – citira legendarni njemački igrač Lothar Matthäus.

Navodi se da atmosfera u momčadi nije dobra, da u javnost cure informacije iz svlačionice, a za sve to odgovoran je Kovač. Bayern bi mogao ostati bez naslova nakon što je šest godina zaredom bio prvak Njemačke. Stoga bi subotnji derbi s Borussijom Dortmund mogao biti presudan za bivšeg hrvatskog izbornika. Vodeća Borussia pobjedom nad velikim rivalom otišla bi na sedam bodova prednosti, što Kovač vjerojatno ne bi preživio.

– Utakmica s Borussijom je ključna. Ne bih htio biti u Kovačevoj koži ako izgubi taj susret – rekao je Lothar Matthäus.

I sportskog direktora Bayerna Hasana Salihamidžića dočekalo je pitanje što će se dogoditi s Kovačem ako izgubi u subotu.

– Nemojte postavljati glupa pitanja – rekao je Salihamidžić i otišao.

>> Pogledajte razgovor s Draganom Džajićem

Ključne riječi

Komentara 41

SJ
Samo ja
10:24 05.11.2018.

potpisi se novinaru..

JM
jm98
11:45 05.11.2018.

Kakva je razlika između "malog debelog Müllera"(Gerda Mülera je tako zvao Čajkovski) i šmokljana Thomasa Müllera.Thomas Müller ništa nije pokazao niti u Brazilu niti Rusiji.Gerd Müller je povijest Bayerna. Bayern je skup ostarjelih panjina.Rezultati njihove reprezentacije su pokazatelj Bayerna.Rezultati današnjeg Eintrachta su djelo Kovačevo.Olić je rekao o Bayernu sve (Uprava je produžila ugovor starcima za godinu dana,a nisu doveli nikoga,a svoje mlade su poslali na posudbu i dosta toga prodali). Kovač može otići,ali ocvale i uvrijeđene zvijezde će ostati.Mogu igrati veteransku ligu.

NI
NikoCro
10:46 05.11.2018.

Pa Bayern je u vrijeme pepa guardiole bio u prosjeku 10-ak godina mladji, a sto se Nike tice raskid ugovora Bayern ce debelo platiti, pa neka se oni zajebaju sa svojim zvjezdicama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije