Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZOSTAVLJEN IZ MOMČADI

Ne ide bez Rakitića! Barcelona se spasila poraza, Real je na plus pet

Barcelona - Villarreal
Foto: Reuters
1/5
08.01.2017.
u 22:35

Barcelonin najveći rival i vodeća momčad lige Real Madrid sada ima pet bodova prednosti, uz to i utakmicu manje.

Barceloni kao da se osvetilo izostavljanje Ivana Rakitića iz momčadi uoči derbija s Villarrealom u 17. kolu Primere. Katalonci su odigrali 1:1 na gostovanju kod žute podmornice.

Domaća momčad u vodstvo je stigla u 49. minuti. Pato je gurnuo loptu za Sansonea koji je iskosa matirao Ter Stegena. Barcelonu je od trećeg poraza ove sezone u prvenstvu spasio Messi koji je u 90. minuti sjajno zabio iz slobodnjaka.

Barcelonin najveći rival i vodeća momčad lige Real Madrid sada ima pet bodova prednosti, uz to i utakmicu manje.

Enriquevo izostavljanje Rakitića za ovu utakmicu iznenadilo i španjolske medije budući da je riječ o igraču koji je prošle sezone odigrao najviše utakmica (34) u Barceloninom nizu od 39 utakmica bez poraza. U klubu su samo rekli da se radi o "tehničkoj odluci". Spominje se i odlazak Rakitića, a žele ga Manchester City, PSG, Manchester United, Inter i Milan. 

Rakitić je prije nekoliko mjeseci rekao da se divi treneru Cityja Pepu Guardiola i da bi rado radio njim. Ta izjava nije najbolje sjela ljudima u Barceloni.

>> Ivan Rakitić neće biti ni na klupi protiv Villarreala

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 9

KE
kenjalo
23:42 08.01.2017.

kod zelene podmornice,pa bila je zuta do nedavno.

DU
Deleted user
04:03 09.01.2017.

I Marko Pavić se uključio u utrku za najdebilnijeg sportskog novinara u redakciji. Za sada su Delač, Flak i Dasović na triobi prvog mjesta, ali Pavić im se opasno približava.

MA
marin746
22:49 08.01.2017.

Volim Rakitića,poštujem ga.Ali,nije on čovjek odluke i Barca bi odigrala isto ovako i s njime.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije