Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barcelona

Ivan Rakitić neće biti ni na klupi protiv Villarreala

Ivan rakitić
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/8
08.01.2017.
u 12:23

I navijači smatraju da je Rakitić u slaboj formi te momčad bolje igra bez njega. Iz Barcelone su ranije objavili kako je Rakitić iz prve momčadi ispao zbog forme, a španjolski mediji tvrde kako je problem - novi ugovor

Ivan Rakitić neće biti u Barceloninom sastavu protiv Villarreala. U 17. kolu španjolske lige Barca večeras igra na Madrigalu, trener katalonske momčadi Luis Enrique s popisa igrača izostavio je hrvatskog reprezentativca. Rakitić je posljednjih mjeseci očito u krizi, pa je kod trenera u drugom planu.

Raketa je u utakmici osmine finala Kupa Kralja protiv Athletica dobio priliku od prve minute, ali Luis Enrique nije bio zadovoljan njegovom igrom, u drugom dijelu ga je zamijenio.

I navijači smatraju da je Rakitić u slaboj formi te momčad bolje igra bez njega. Iz Barcelone su ranije objavili kako je Rakitić iz prve momčadi ispao zbog forme, a španjolski mediji tvrde kako je problem - novi ugovor.

>>Ben Yedder zabio hat-trick u pobjedi Seville protiv Real Sociedada

Komentara 1

IL
ilijan
21:56 08.01.2017.

Neka mu je sa srećom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije