Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATICE SU SPREMNE

Nastup rukometašica na SP-u ipak dobio TV prijenos. Emitirat će se na neočekivanom kanalu

Zagreb: Okupljanje ženske rukometne reprezentacije uoči priprema za Svjetsko prvenstvo
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
28.11.2023.
u 18:57

Premda se činilo da utakmice neće imati televizijski prijenos, RTL se odlučio otkupiti prava za utakmice Svjetskoga prvenstva koje će se igrati od 29. studenoga do 17. prosinca u Danskoj, Norveškoj i Švedskoj

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija igrat će na Svjetskome prvenstvu koje se održava od 29. studenoga do 17. prosinca u Danskoj, Norveškoj i Švedskoj. Završni dio priprema odradit će u Poreču, a od 25. do 27. studenog igrat će na Croatia kupu u Novigradu gdje će se suočiti s Kongom i Crnom Gorom.

Izbornik Ivica Obrvan sastavio je popis od 20 igračica koje će voditi na veliko natjecanje. Na popisu su: Tea Pijević, Ivana Kapitanović, Lucija Bešen, Paula Posavec, Andrea Šimara, Nikolina Zadravec, Katarina Ježić, Sara Šenvald, Mia Brkić, Ćamila Mičijević, Dejana Milosavljević, Kristina Prkačin, Tina Barišić, Valentina Blažević, Stela Posavec, Larissa Kalaus, Katarina Pavlović, Klara Birtić, Dora Kalaus Žulj i Lara Burić.

VEZANI ČLANCI:

Premda se činilo da utakmice neće imati televizijski prijenos, RTL se odlučio otkupiti prava. Utakmice će tako biti dostupne na platformi Voyo.hr čija mjesečna pretplata stoji 5.99 eura. Osim toga, besplatni prijenosi bit će dostupni na zabavnom kanalu, RTL Kockica.

VIDEO Cro Cop otkrio zanimljiv početak svoje karijere kao MMA borac: 'Htio sam dobro izgledati kao on'

Komentara 1

KO
Kobasica321
22:25 30.11.2023.

Rtl Kockica kao jedini besplatni kanal prenosi utakmice SP-a za žene, ok.. Nadam se da će komentatori i gosti emisija biti na razini. Nadam se..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije