Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARSENAL

Nasriju prijete tri utakmice suspenzije

Samir Nasri
AFP
22.12.2009.
u 10:11

Francuskoga 22-godišnegi nogometaša Arsenala Samira Nasrija mogao bi suspendirati Engleski nogometni savez (FA) zbog incidenta na utakmici 18. kola Premiershipa.

Naime, Nasri je u u nedjeljnoj utakmici Arsenala i Hulla (pobijedio je Arsenal) na Emiratesu sudjelovao u incidentu netom prije poluvremena, kada je navodno nagazio suparničkog igrača Richarda Garciju.

Sudac Steve Bennett incident nije primijetio, ali prema pisanju The Mirrora FA naknadno istražuje cijeli slučaj.

Ako Nasri bude proglašen krivim, prijeti mu kazna od tri utakmice suspenzije (protiv Aston Ville, Portsmoutha i West Hama).

Mogući Nasrijev izostanak dodatno bi oslabio Arsenalovu momčad uoči zgusnutoga božićnog programa, budući da su već od ranije izvan pogona ozlijeđeni Robin van Persie, Tomaš Rosicky, Gaël Clichy, a Cesc Fabregas nije posve spreman za nastupe zbog problema sa zadnjom ložom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije