Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUIGRAČ O LUKI

'Najviše mi je pomogao Luka Modrić. Sad je on malo tužan pa mu pružam potrebnu podršku'

LaLiga - Real Madrid v Rayo Vallecano
JUAN MEDINA/REUTERS
30.11.2023.
u 10:33

- Tko mi je najviše pomogao? Luka Modrić, on je uvijek uz mene. Vrlo smo bliski i uvijek me smiri. Bilo mi je teško jer sam se trudio i pokušavao, ali nije mi išlo. Rekao mi je da će moje vrijeme doći - rekao je Modrićev kolega iz Reala

Real Madrid je u srijedu navečer u sjajnoj utakmici u Španjolskoj pobijedio talijanskog prvaka Napoli 4:2 i tako nakon petog kola grupne faze potvrdio prvo mjesto skupine uoči nokaut faze.

Ponovno je u redovima Reala briljirao Englez Jude Bellingham, ali i Brazilac Rodrygo Goes koji je zabio pogodak te trenutno igra u nevjerojatnoj formi. 

Naime, Rodrygo je u posljednje četiri utakmice za Real direktno sudjelovao čak u deset pogodaka, upisao je šest golova i četiri asistencije. 

Nije, međutim, mladi ofenzivac uvijek bio u takvoj formi, pa su ga nakon još jedne fantastične utakmice novinari pitali tko mu je najviše pomogao kad je čekao na golove i asistencije.

- Tko mi je najviše pomogao? Luka Modrić, on je uvijek uz mene. On ima desetku, ja nosim broj 11. Vrlo smo bliski i uvijek me smiri. Vidio je da sam malo tužan. Bilo mi je teško jer sam se trudio i pokušavao, ali nije mi išlo. Rekao mi je da će moje vrijeme doći - rekao je krilni napadač Reala.

Podsjetimo, Modrić nije igrao u utakmici protiv Napolija zbog ozljede mišića koju je zadobio u proteklom kolu španjolskog prvenstva protiv Cadiza, a kapetan hrvatske reprezentacije propustit će i idući ligaški susret protiv Granade. Inače, poznato je da Modrić i Rodrygo imaju sjajan odnos te da se međusobno nazivaju "tatom i sinom".

- Luka mi puno pomaže. Uvijek je tu za mene, da me podrži. Sada je on malo tužan jer ne može igrati, pa mu pokušavam pružiti svu potrebnu podršku - dodao je Rodrygo.

Brazilskog napadača u formi je nakon utakmice protiv Napolija pohvalio i trener Real Madrida Carlo Ancelotti.

- Kad golovi nisu ulazili, nije gubio samopouzdanje. Nikad nije prestao raditi ono što treba. Zaista je talentiran. Bilo je samo pitanje vremena i tog trena kad je zabio, mogli smo čuti klik - istaknuo je Ancelotti.

Komentara 2

IV
ivica.vranjic
20:08 30.11.2023.

Nogometna i ljudska veličina! Živio Luka Modrić!

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
13:44 30.11.2023.

Lijepo je vidjeti kako se igrači međusobno njeguju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije