Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLESKA U NALETU

Harry Kane izbacio Hrvatsku s popisa odličnih momčadi i najavio pohod na zlato!

SP 2018, Hrvatska - Engleska
Igor Kralj/PIXSELL
05.06.2021.
u 19:15

Nije doveo u pitanje prolaz skupine jer odmah gleda prema završnici turnira. I sanja zlato, kao u Rusiji.

Hrvatska je u polufinalu Svjetskog prvenstva u Rusiji pobijedila Englesku 2:1 nakon produžetaka i doživjela neugodno iskustvo iz razloga što većina suparničkih nogometaša nije pristupila čestitati na pobjedi, a jedan pod predvodnika bio je Harry Kane. Ponajbolji napadač svijeta prema vatrenima očito ne gaji najljepše misli...

- Ima odličnih momčadi na Euru. Francuska, Belgija, Njemačka, Španjolska, Italija, Portugal. Za osvajanje naslova će biti potrebno pobijediti neku od njih i to je izazov. Također, znam da niti jedna od njih ne želi igrati s nama. Svjesni su naše snage - izjavio je Kane.

Kao što je vidljivo, Hrvatsku nije ni spomenuo. Dapače, nije doveo u pitanje prolaz skupine jer odmah gleda prema završnici turnira. I sanja zlato, kao u Rusiji.

- Karijeru ću smatrati promašenom ako s Engleskom ne osvojim neki veliki naslov - zaključio je Kane.

Komentara 32

Avatar tomas_R
tomas_R
19:39 05.06.2021.

I to kaze napadac Tottehama koji je bio opozoren od jednog od naj renomeniranih trenera svjeta i opet je bio deklasiran sa 3:0 od Dinama. A na SP-u 2018 porazen od jedne ne bitne Hrvatske. Sjecam se da je Hrvatska u mjesto Engleza poslala Ruse na EP. Kome ovaj lik soli bisere od 98 do 2019 Hrvatska je osvoila bronzu i srebro a Englezi sa svim koloniama su osvoili ,Sta?

DA
Darlboro
19:35 05.06.2021.

Ah... Bože moj, pa u pravu je, nije HR odlična momčad, ne ide nam baš... Ali i Eng je daleko od odlične, tako da već sad može smatrati karijeru neuspješnom

MA
MarasG
19:18 05.06.2021.

Imam dojam ... da ce englezi dozivjeti veliko razocarenje bas od Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije