Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALE S WAWRINKOM

Nadal pomeo Thiema, ide prema 10. naslovu na Roland Garrosu!

Foto: Reuters
09.06.2017.
u 20:26

Nadal će se za naslov u nedjelju od 15 sati boriti sa Stanislasom Wawrinkom koji je pariški Grand Slam osvojio prije dvije godine.

Rafael Nadal pomeo je Dominica Thiema sa 6:3, 6:4 i 6:0 i prošao u finale Roland Garrosa u kojem će loviti rekordni 10. naslov.

Nadal nije imao poteškoća protiv sedmog igrača svijeta koji je u prošlom kolu izbacio Novaka Đokovića. Španjolac je izgubio servis u prvom gemu, no onda je sasvim nadigrao protivnika koji ga je prije dva tjedna svladao na rimskom Mastersu.

1/12

Nadal će se za naslov u nedjelju od 15 sati boriti sa Stanislasom Wawrinkom koji je pariški Grand Slam osvojio prije dvije godine. Španjolski tenisač u međusobnim dvobojima vodi 15:3 te 5:1 u mečevima na zemlji. 2013. su se susreli u četvrtfinalu Roland Garrosa kada je Švicarac ulovio samo šest gemova.

Komentara 4

PR
propalismoFranjoskroz
21:52 09.06.2017.

strašno,kao ženski tenis,što rade s tim terenom da se loptica toliko usporava??

DU
Deleted user
22:34 09.06.2017.

Dominic Thiem nije igrao svoj najbolji tenis, puno gresaka, los dan, tako da ni Nadal nije morao igrati na nekoj posebno visokoj razini. Deseta titula mu je na dohvat ruke! Vamos Rafa :))

PE
peugeot
14:22 10.06.2017.

Ako cemo rezonovati tako i Djokovic je protiv Thiem-a na Roland Garros-u imao los dan. U Rimu ga je Novak - deklasirao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije