Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽIT ĆE IH

Morbidan čin na sprovodu Maradone: Otvarali lijes i fotografirali se s njim

Lijes Diega Maradone
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
26.11.2020.
u 23:20

Dok se većina što samostalno, što uz pomoć zaštitara zaustavila i odustala od pokušaja dodirivanja preminule legende, neki nisu imali niti to zrno poštovanja prema velikanu kao što je bio on

Nakon što nas je u srijedu u 61. godini života prerano napustio obožavani Dios, Diego Armando Maradona, već u četvrtak bila je organizirana njegova sahrana. 

POGLEDAJTE GALERIJU: Maradonina sahrana

Lijes Diega Maradone
1/6

Tisuće su ga čekale vidjeti, tisuće su htjele još jednom vidjeti najboljeg koji je trčao nogometnim travnjacima ili, bolje rečeno, plesao. On je tako izgledao uvijek, kao da pleše, da se zabavlja. Za njega vrijedi ona: On nije igrao nogomet, on se nogometa igrao. 

Lijes je bio prekriven argentinskom zastavom i dresovima klubova za koje je igrao te, naravno, onime argentinske reprezentacije, a obožavatelji su jecali u suzama i jedva se suzdržavali od preskakanja zaštitne ograde da dođu do tijela svoga nacionalnog heroja prije no što ode na svoje posljednje počivalište. 

No, dok se većina što samostalno, što uz pomoć zaštitara zaustavila i odustala od pokušaja dodirivanja preminule legende, neki nisu imali niti to zrno poštovanja prema velikanu kao što je bio on. 

Naime, trojica djelatnika pogrebnog poduzeća otvorila su škrinju i fotografirali se s pokojnim Maradonom, a onda to sve objavili na društvenim mrežama.

- Osobno ću se pobrinuti da odgovorni za ovo plate za takav kukavički čin - rekao je. Maradonin odvjetnik Matías Borla, koji je ranije u četvrtak najavio tužbu protiv hitne pomoći zbog prespore reakcije i neadekvatne skrbi, najavio je tužbu zbog oskvrnuća tijela.

 

Ključne riječi

Komentara 7

LI
lily
00:00 27.11.2020.

Kao da su oni u Crnoj Gori ili prije par dana u Beogradu bolji od ovih

DU
Deleted user
00:28 27.11.2020.

Gdje je sad smrdex index, da ove fanatične obožavatelje malo izvrijeđa s nekrofilskim pridjevima?

DU
Deleted user
23:31 26.11.2020.

Retardi sve odreda od onih u koloni do ovih pogrebnika......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije