Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Nogomet

Moraju igrati najbolji

03. ožujka 2006. u 18:52 1 prikaza

Zlatko Kranjčar je u srijedu u Baselu na koljena bacio Argentinu, opio je naciju, no i razbuktao maštu 4,5 milijuna izbornika koliko ih se skriva iza kockastog šala. Prijatelj me nazvao i pitao: Što će sad izbornik napraviti sa svojim sinom, kako će reći Modriću nakon onakve igre da neće igrati od početka susreta? Ima i onih radikalnijih koji već duže vrijeme vezi oca i sina pripisuju nepotizam.
 
Vraćajući se iz Švicarske, izbornik je već u zrakoplovu najavio mogućnost promjene sustava igre. Naravno, svima je odmah na pamet pala teza da na taj način traži mjesta i za Niku i za Luku, da će Dinamov nogometaš igrati na poziciji zadnjega veznog, ili pak na lijevoj strani u drukčijem rasporedu, a Niko na svojoj standardnoj poziciji. Da će u tom slučaju na klupi završiti  Babić ili jedan od stopera.

Ne pada mi na pamet miješati se izborniku u posao, ionako bi to bilo neozbiljno, no Cico tog 13. lipnja u Berlinu mora na travnjak poslati najbolju moguću momčad, mora je složiti u najbolji raspored, koji će jamčiti dobru igru i dobar rezultat. A da pritom  imena nogometaša doista ne budu presudna. Pa makar se jedan zvao i Niko.

Pevex
ZASUČITE RUKAVE
Proljetni mini make over: Ovog proljeća osvježite izgled svog doma
PBZ
DIGITALNO DOBA
Iz udobnosti vaše fotelje: digitalne usluge koje će vam olakšati svakodnevicu