Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljedice afere

Montpellier zbog Karabatića ostao bez tvrtke Brother i 300.000 eura

Uhićen Nikola Karabatić
Reuters
18.10.2012.
u 17:05

U kratkom priopćenju stoji da se suradnja dviju strana više ne podudara s etičkim vrijednostima

Rukometaši francuskog Montpelliera jučer su protiv Čehovskih medvjeda u Ligi prvaka igrali u dresovima bez natpisa tvrtke Brother. Naime, jedan od glavnih klupskih sponzora, tvrtka Brother, čije ime je dosad stajalo na dresovima Nikole Karabatića i društva, odlučio je raskinuti ugovor s Montpellierom zbog kladioničarske afere. Odluka je odmah stupila na snagu.

U kratkom priopćenju stoji da se suradnja dviju strana više ne podudara s etičkim vrijednostima poput poštenja i integriteta koje zastupa tvrtka. Montpellier je tako ostao bez otprilike 300.000 eura godišnje, što je za klub francuskog prvaka bio dobar dio godišnjeg budžeta. Tko je sljedeći?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije