Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPUN MOTIVA

Marko Pjaca igrama na proljeće želi izboriti Europsko prvenstvo

08.11.09.2015.,  stadion u Maksimiru, Zagreb - Prva HNL MAXtv liga, 16. kolo, GNK Dinamo - NK Istra 1961. Abdelhakim Nour Bouhna, Marko Pjaca Photo: Igor Kralj/PIXSELL
25.01.2016.
u 20:11

'Prvi dio priprema je iza nas, sada se okrećemo novim zadacima.'

Marko Pjaca jedan je od rijetkih nogometaša Dinama koji ove zime još nije u punom pogonu. Hrvatski reprezentativac i dalje radi po posebnom programu, Pjaca i dalje osjeća bol u tetivama zbog koje je morao napustiti posljednju prvenstvenu utakmicu zimskog dijela Prve HNL protiv zaprešićkog Intera...

"Za sada je sve dobro, radimo prema planu i programu naše struke, nema baš nikakvih problema. Prvi dio priprema je iza nas, sada se okrećemo novim zadacima" kazao je u razgovoru za Goal.com Marko Pjaca, pa dodao:

"Osobno još osjećam probleme s tim tetivama, ali do početka Prve HNL ostalo je sasvim dovoljno vremena za puni oporavak. Nadam se da ću i ja vrlo brzo biti u punom pogonu, te da ću biti potpuno spreman za početak prvenstva."

Dinamo je ove zime neočekivano malo mijenjao momčad. Otišao je tek Ivo Pinto, u Maksimir stigao Petar Stojanović. Jedna promjena ipak zvuči neuobičajeno...

"Haha, moguće, ali to nam neće predstavljati nikakav problem. I dalje u svojim redovima imamo dovoljno kvalitete, znamo se još duže i bolje, pa bi na proljeće trebali biti još uigraniji. Stigao nam je Petar Stojanović koji se za sada pokazuje super pojačanjem, tu su i neki mlađi dečki koji su za sve nas pravo osvježenje."

Je li vas impresionirao netko od tih mlađih igrača?

"Ne bih sada nikoga izdvajao, ali stvarno su svi odlični dečki i igrači. Zaslužili su biti ovdje s nama. Pred njima je dosta vremena, svi se oni još stignu nametnuti i istaknuti. Želim im svu sreću u tome."

Ove zime i o vašem se potencijalnom transferu priča puno manje nego tijekom prijašnjih prijelaznih rokova...

>> Ostatak pročitajte na Goal.com

>> Bologna opet kreće po Pjacu, Rubin poslao ponudu za Pivarića

Komentara 3

DO
dommar36
21:16 25.01.2016.

drzim fige

Avatar Titanov sin
Titanov sin
20:27 25.01.2016.

Marko je klasa, igrač za najveće svjetske domete, naš Ronaldo, mislim da će ga čak nadmašiti.

IV
ivanhoe1980
21:50 25.01.2016.

Ne moraš se ni truditi...Sigurno si "in".Da igraš još gore nego ove polusezone Tata će ti srediti mjesto na popisu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije