Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mark Hunt:

Otac je svakodnevno silovao moju sestru, a mene zavezanog tukao u garaži!

Mark Hunt
Foto: Facebook
28.09.2015.
u 14:35

Kaže da je jednom prilikom u tri dana potrošio 60.000 američkih dolara na poker aparatima uzevši uz to 20.000 dolara vrijednosti 'meta'

Mark Hunt je tijekom karijere imao velikih izazova, a najveći životni izazov prolazio je kroz djetinjstvo i ništa se ne može uspoređivati s onim što se događalo u to vrijeme, piše Fight Site.

Knjiga o životu Marka Hunta pod nazivom "Born to Fight" priča je o teškom djetinjstvu tijekom kojeg ga je otac često psihički i fizički zlostavljao.

"Moja je otac bio nemilosrdan. Terorizirao nas je. Koristio je mentalne igrice prije nego bi nas udario. Jednom me je u garaži zavezao s rukama iznad glave i tukao s ručkom od metle. Pobjegao sam, ali su braća došla po mene i rekla da se vratim ili će svi dobiti batine.", prepričao je jednu od žalosnih epizoda iz svog djetinjstva Mark Hunt.

I Markova sestra Victoria nije bila pošteđena prolazila je još gore stvari. Otac ju je silovao od šeste godine pa sve dok nije napunila 18 godina kad je otišla od kuće.

"To se događalo gotovo svaki dan. Ako bih odbila oca onda se iskalio na braći. Mark je bio najmlađi i štitila sam ga jer ga nije imao tko drugi. Majka je sve znala i dozvoljavala je da se to događa. Događalo se pred njom. Mormonska crkva u koju su išli naši roditelji također je sve znala, ali ništa nije poduzela.", rekla je Huntova sestra Victoria.

Na kraju je netko u njezinoj školi sve prijavio policiji.

"Mama je rekla da će mi kupiti bicikl ako povučem optužbe. Otac je bio u pritvoru, ali na kraju je pušten jer nije bilo dovoljno dokaza. Kad je pušten sve se nastavilo kao i ranije. Rekao je da će me ubiti ako bilo što kažem."

Mark Hunt se teško suočavao sa situacijom u obitelji te je završio u lošem društvu i postao sitni kriminalac.

"Odlazak na ulicu bio je način da pobjegnem od situacije kod kuće. To nikad nije bilo sigurno mjesto za mene. Sigurnije sam se osjećao na ulici. Bio sam sitni kriminalac. Napravio sam puno, puno loših stvari i priznajem to. Kad bih mogao svakom bih se pojedinačno ispričao. Pokušavali smo preživjeti. Bilo smo kao psi lutalice. Nikad im nisam rekao da ih volim i zapravo je to teško reći u mojoj obitelji. Moja je sestra jaka. Žao mi je što nikad s njom nisam sjeo i razgovarao o svemu što se dogodilo."

Život Marka Hunta promijenio se kad je upoznao Julie Haren koja mu je sad supruga i majka četvoro djece. Inzistirala je da krene na savjetovanja što mu je promijenilo život.

Huntov brat John početkom ove godine počinio je samoubojstvo. Bratu Steveu dijagnosticirana je shizofrenija te živi sa sestrom Victorijom i njenom obitelji. Njihov je otac 2005. umro od raka gušterače.

>>Barnett savladao Nelsona nakon 'rata' u pet rundi, Hall atraktivno nokautirao Mousasia

Komentara 5

SA
Sarmoman12
14:48 28.09.2015.

Super je vidjeti kad netko nadidje takav pakao i postane uspjesan covjek. Nekakve price znam iz svoje blizine ali ova osoba nije dozivjela svjetlo na kraju svog tunela vec je dobila slom zivaca sa amnezijom i nema nikoga. Cuo samm za takve price i prije ali drugacije je kad je vrag bio u mojoj blizini. skroz drugacije

JE
Jednakost
19:50 28.09.2015.

Sacuvaj Boze, kako je ovo grozno.

TH
than
00:56 29.09.2015.

Treba biti oprezan sa pricama ljudi koji su u medijima, jer znaju preuvelicati sve da jednom dobro zarade na svojoj (auto)biografiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije