Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U domu Čilićevih

Marin nam je samo SMS-om javio: "Jako sam umoran!"

'SPORT...DUBROVNIK...DAVIS CUP...HRVATSKA-ITALIJA... FOTO: Zoran Grizelj 11.04.2008...MARIN CILIC I ZDENKO CILIC MARIOV OTAC'
Foto: 'Zoran Grizelj'
1/2
26.01.2010.
u 16:01

- Meč nas je podsjetio na one Goranove. A na kraju nisam mogao zaustaviti suze - kazao je Marinov otac.

Telefon u domu Čilićevih u Međugorju jučer se užario.

– Pa nije loše, umoran sam nakon probdjevene noći i početka jutarnjeg slavlja – odgovorio je Marinov otac Zdenko na naše čestitke i kurtoazno pitanje kako je. Kroza smijeh se brzo ispravio:

– Ma kako bih bio, ne može bolje!

Rodbina i prijatelji noć su probdjeli s obitelji Čilić.

– Marinov meč podsjetio nas je na sve one mečeve Gorana Ivaniševića. Infarktna završnica, navijali smo i živcirali se. Ako je netko malo i zadrijemao, nije zaspao – kazao je Zdenko Čilić.

Goranov otac Srđan zbog sinovih igara imao je srčanih teškoća.

– Zasad je sa zdravljem, hvala Bogu, sve u redu. Temperamentan sam i živciram se dok gledam, ali nemam zdravstvenih teškoća – dodao je Zdenko.

Je li Marin umoran, pitanje je koje muči cijelu javnost. Otac zna najbolje.

– Naravno, naporno je to bilo. Nije se javio odmah nakon susreta. Samo je poslao SMS bratu. Napisao je da je sve u redu, ali da je umoran. Odmorit će se do sljedećeg meča i pobijediti i Murraya – uvjerio nas je Marinov otac, a to su potvrdili i gosti u kući.

– Dobit će Murray od našeg Marina po "sramotnom dijelu leđa"! – dobacivali su gosti u kući Čilićevih.

Zanimljivo, Marinove najveće pobjede bile su u gluho doba noći ili ujutro po srednjoeuropskom vremenu, pa nema noćnog slavlja u kafićima. Ali se jutarnja kava zato jučer pila zaslađena Čilićevim trijumfom. Početak radnog vremena je pomaknut, studenti su kasnili na predavanja, učenici u škole...

– Da, ali i to ima draži. Ustajemo u tri sata u noći i sjedamo pred TV, kao što smo nekad gledali one boksačke mečeve za naslov svjetskog prvaka u kojima se borio naš Jure Čuvalo. Ovo je čudo, i tko imalo voli sport mora to gledati – kazao je Marinov otac.

U srijedu navečer će Međugorje spavati. I moliti se. U četvrtak je nova besana noć. Svi se nadaju da će biti i još dvije.

Ključne riječi

Komentara 5

MI
mistercro
16:10 26.01.2010.

Marin, samo hrabro protiv Murraya. Jedino sto se treba uraditi je popraviti postotak prvog servisa, i onda vozati Murraya s svojim bombama, bez previse neforsiranih pogresaka. Ako to mozes skratiti te neforsirane pogreske onda sigurno svi mozemo vjerovati u pobjedu. Ali, i iako izgubi polu finale je super rezultat, a u buducnosti ce biti jos vecih sansi.

ŠB
Široki Brijeg
17:52 26.01.2010.

pa zar HERCEGOVAC može igrati za hrvatsku, neka mi netko objasni ;-)

OB
-obrisani-
17:50 26.01.2010.

Taj covjek gore na slici Marinov otac Zdenko svom je sinu iza kuce napravio vlastorucno teniski teren da bi mali ima gdje trenirat. I sad im se vraca sav ulozeni trud. Sasvim zasluzeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije