Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za EP

Mađarska pobijedila Azerbajdžan i zasjela na vrh naše skupine

Azerbajdžan - Mađarska
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
08.06.2019.
u 20:51

Reprezentacija BiH izgubila je kod Finske s 2:0 golovima Teemua Pukkija

U skupini E kvalifikacija za EP reprezentacija Mađarske pobijedili u gostima Azerbajdžan s 3:1. Mađari su tom pobjedom preskočili Hrvatsku u skupini. Nakon tri utakmice obje reprezentacije imaju po šest bodova.

Izbornik Azerbajdžan Nikola Jurčević nije imao odgovor na igru Mađara koji su odmah napali. Gosti su poveli u 18. minuti golov Leipzigova stopera Willija Orbana.

>> Evo po kojim uzorima bi vatreni mogli dobiti novi stadion

Azerbajdžan - Mađarska
1/20

Nakon odmora pritisak Mađara se nastavio i u 52. minuti povećali su vodstvo. Strijelac za 2:0 ponovno je bio Orban. tek drugi gol Mađara trgnuo je Jurčevićeve izabranike koji su u 70. minuti probudili nadu da mogu stići do pozitivnog rezultata.

Madatov je zabio za 2:1., ali njihova je radost kratko trajala. Dvije minute kasnije Holman je zatresao mrežu za konačnih 3:1.

I drugi hrvatski izbornik Robert Prosinečki nije imao razloga za zadovoljstvo. Naime, reprezentacija BiH izgubila je kod Finske s 2:0 golovima Teemua Pukkija.

Ostali rezultati:
Island - Albanija 1:0
Armenija - Lihtenštajn 3:0
Estonija - Sjeverna Irska 1:2
Moldavija - Andora 1:0
Rusija - San Marino 9:0

Komentara 1

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
05:44 09.06.2019.

Livaković deset puta bolji golman pd Kalinića. Liva legendo ti si tj. trbal bi biti prvi vratar Hrvatske repke što si i dokazal. Ti si svoje dokazal, a sad bumo vidli dal je izborniku vqžnija kvaliteta ili iz kojeg si kluba.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije