Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BELGIJSKO ČUDO

Lukaku: Bio sam fasciniran na početku utakmice

Lukaku
Reuters
04.03.2010.
u 12:56

U prijateljskom ogledu protiv Hrvatske u Bruxellesu za belgijsku je nogometnu reprezentaciju debitirao 16-godišnji centarfor Anderlechta Romelu Lukaku.

- Bio sam previše pod dojmom na početku utakmice. Pomogli su mi iskusniji suigrači poput Vincenta Kompanyja, Thomasa Vermaelena i Jana Vertonghena. S njihovim sam savjetima prevladao fascinaciju - rekao je Lukaku nakon utakmice belgijskim novinarima.

- Razočaran sam što smo izgubili utakmicu, ali sam zato vrlo sretan zbog mog debitantskog nastupa. To je za mene sjajno iskustvo koje će mi pomoći da se razvijem u još boljeg igrača.

- Činio sam ono što je od mene tražio izbornik Advocaat. Želio je da aktivno sudjelujem u igri pred 16-ercem te da agresivnošću ugrožavam gol hrvatske reprezentacije. Bilo bi savršeno da sam zabio gol, no bit će još pregršt prilika za to u dolazećim nastupima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije