Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bogati nogometaš

Luka Modrić na putu u Manchester City. Bolje plaćen i od Messija!?

Luka Modrić
Pixsell
01.04.2012.
u 20:32

Otima li City Modrića pred nosom Unitedu? Mancini opet gubi utrku za naslov prvaka i vlasniku Cityja šeiku Mansouru već je sad jasno da mora u novu kupnju

Cristiano i Messi nisu dostupni, ali zato je Luka Modrić na dlanu, spreman uskočiti u prvi vlak iz sjevernog Londona. Želi trofeje, Ligu prvaka, a i 200.000 funta tjedno magnetski privlači!

To je svota s kojom bi najbolji hrvatski nogometaš ušao u elitu, među pet najbolje plaćenih svjetskih nogometaša, ubacio bi se čak ispred Lionela Messija, čiji ugovor u Barci nije veći od 11 milijuna eura godišnje (ali još dvaput toliko “natuče” na sponzorskim ugovorima).

Talijani se predali

Dečku u 27. godini ovo je posljednja šansa za ovakav astronomski ugovor od 12,4 milijuna eura godišnje, što bi bilo gotovo deset milijuna više u odnosu na sadašnju plaću u Tottenhamu! Naime, Luka sada ima 45.000 funta tjedno (54.000 eura ili 400.000 kuna), a njegov sadašnji klub u svojoj je ponudi novoga ugovora otišao do 130.000 funta tjedno (1,1 milijuna kuna), čime ne može parirati šeiku iz Cityja, čak ni Manchester Unitedu. Harry, piši kući, propalo je...

A da je prošloga ljeta prešao u Chelsea, Luka bi imao 150.000 funta tjedno što opet nije ni blizu onome što sada za njega priprema Manchester City. Poraz u bitki za Luku već su potpisali talijanski klubovi, pa tako njihov stručnjak Gianluca di Mazio za Mercato tvrdi da Juventus i Inter nikako ne mogu u utrku s Englezima za Luku i okreću se drugome Tottenhamovu veznjaku Sandru.

I Talijani su uvjereni da Luka na ljeto prelazi u jedan od klubova iz Manchestera, uz odštetu od najmanje 40 milijuna eura.

Ispred Zlatana i Kake

Lukinih 200.000 funta (240.000 eura ili gotovo 1,8 milijuna kuna) tjedno u Cityju bili bi bomba prijelaznoga roka, najveći novac koji bi neki klub ikad izdvojio za jednoga hrvatskog nogometaša. Prvi put jedan Hrvat bio bi tako visoko plasiran na rang-ljestvici najbolje plaćenih svjetskih nogometaša, ispred “izvanzemaljaca” poput Ibrahimovića, Kake i Ville (9 milijuna eura), pa i ispred donedavno najbolje plaćenog igrača Premiershipa Yaye Tourea, kojega šeici plaćaju 10,8 milijuna eura.

Luka bi ugovorom u Cityju prešišao po zaradi čak i Tonija Kukoča, koji je u karijeri samo od ugovora u klubovima zaradio 65 milijuna dolara. I na pripreme reprezentacije ili na kavu u rodni Zadar više ne bi morao dolaziti redovitom zrakoplovnom linijom. Bolji aviončić, kakvim putuje Đoković, stoji “samo” 10 milijuna eura...

Ključne riječi

Komentara 46

GE
Gec
21:14 01.04.2012.

Luka ima 27 godina i ovo mu je posljednja šansa da ubere lovu, da sam ja na njegovom mjestu samo bi lova bila bitna u odluci.

HR
hrvatin
20:40 01.04.2012.

Pretekao bi Kaku i Ibrahimovica??Haha,koja je ovo sprdacina.Ibrahimovic je trenutno najbolji napadac na svijetu,a o Kaki se vec odavno sve zna.Obadva su u usporedbi sa Modricem koji nikada u zivotu nije dao partiju ni u reprezentaciji ni u tottehnamu,nogometna cuda.Svaka cast onome ko ga prodaje,najbolji je tgovac svijeta svih vremena.Ovo je bas ono sto bi rekao nas narod,muda za bubrege.150 000 funti za tri gola i tri asistencije u 5 godina.To se zove sreca.U samoj engleskoj ligi ima masa boljih,a vrhunac cirkusa je uporedjivati ga sa Messijem i Ronaldom.

T1
t111
21:14 01.04.2012.

ovakve vjesti se plasiraju ujutro dok ljudi jos nisu svjesni da je 1. april...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije