Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASLUŽIO JE

Luka Modrić dobiva jedno od najvećih priznanja u karijeri? Čeka se potvrda velike vijesti iz Reala

Champions League - Semi Final - Second Leg - Manchester City v Real Madrid
Jason Cairnduff/REUTERS
04.06.2023.
u 13:53

Hrvatski nogometni virtouz je prema pisanju medija dogovorio ostanak na Bernabeu, trener Ancelotti ga i dalje vidi kao jednu od glavnih uzdanica

Dosadašnji kapetan madridskog Reala Karim Benzema napušta Santiago Bernabeu, potvrđeno je iz redova kraljevskog kluba. Francuski napadač odlučio je zaključiti karijeru u španjolskom velikanu, a navodi se kako bi mogao otići u Al Itihad koji mu nudi 400 milijuna eura za dvije godine. 

- Real Madrid i naš kapetan Karim Benzema dogovorili su se da će završiti njegovo briljantno i nezaboravno razdoblje koje je kao igrač proveo u našem klubu - objavio je klub uoči posljednje ovosezonske utakmice u La Ligi. 

Sada se postavlja pitanje tko će biti novi kapetan kraljeva iduće sezone, a španjolski mediji u prvi plan guraju našeg Luku Modrića koji je dogovorio novi jednogodišnji ugovor i tako ostaje u bijelom dresu. Madridski dnevnik  AS odmah je prvi pokrenuo pitanje novog prvog kapetana, a kao prve favorite navode Nacha Fernándeza, našeg Luku Modrića, Danija Carvajala i Tonija Kroosa.

Univerzalni branič Nacho bi po stažu trebao biti prvi favorit, ali spominje se njegov odlazak iz Reala, ali i činjenica da nije standardan u momčadi Carla Ancelottija. Modrić bi tako zapravo najviše vremena trebao biti kapetan višestrukog europskog prvaka, a pojedini portali odlaze i korak dalje. 

VEZANI ČLANCI:

Rado čitane Twitter stranice specijalizirane za vijesti o Realu, Madrid Zone i Madrid Xtra, već su objavile da će ta čast pripasti desetki Reala i hrvatske nogometne reprezentacije, Luki Modriću.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije