Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga nacija

Ludnica na Kosovu: ulaznice za povijesni dvoboj rasprodane u 32 minute!

Besar Halimi
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/2
20.11.2018.
u 16:30

Kosovo trenutačno predvodi treću skupinu Lige D s 11 bodova, nema nijedan poraz. Ostao je tek finalni, i najvažniji okršaj s Azerbajdžanom, koji ima dva boda manje

Kosovu je promocija u viši razred Lige nacija na dohvat ruke, a igrači su uvjereni - na rubu su nečeg velikog!

Fifina članica od 2015. ima tek dvojicu igrača starija od 26 godina, a čak je sedam igrača mlađe od 21 godine!

>> Pogledajte i video o ispadanju vatrenih iz Lige nacija

Kosovo trenutačno predvodi treću skupinu Lige D s 11 bodova, nema nijedan poraz. Ostao je tek finalni, i najvažniji okršaj s Azerbajdžanom, koji ima dva boda manje.

Veznjak Brondbyja Besar Halimi izjavio je za Goal:

- Nešto se veliko može dogoditi na Kosovu. Jako smo euforični, a ljudi su ovdje totalno poludjeli. Utakmica s Azerbajdžanom bit će najveća u našoj povijesti. Naravno da je remi dovoljan, no svi od nas očekuju pobjedu, a uvjeren sam da možemo pobijediti ako iskoristimo svoj potencijal - a onda slavimo!

Samouvjeren je poput njega i njegov reprezentativni kolega, Donis Avdijaj, koji nastupa za Willem II:

- Za mnoge ljude u kosovu, nogomet je sve. Vidjeti nas kako pobjeđujemo čini ljude ponosnima, a ulaznice za našu utakmicu s Azerbajdžanom rasprodale su se u 32 minute! Pa čak ni neki igrači nisu uspjeli doći do ulaznica za svoju obitelj!

No iako bi mogli izboriti viši razred Avdijaj se ne želi zanositi... Dug je put do napretka!

- Trebamo ići malim koracima, čak i ako nam ide zaista dobro u Ligi nacija jer i dalje kasnimo za ostalima u brojnim stvarima. Dug je put do najboljih reprezentacija. Većina terena je toliko loša da se ponekad trebamo voziti dva sata vlakom do najboljeg terena u državi - zaključio je 22-godišnji napadač.

>> Pogledajte što su reprezentativci i izbornik Dalić rekli nakon povratka iz Engleske

Komentara 1

DV
Dvogrlo
21:34 20.11.2018.

Ajmo braco Kosovari,u skupinu "C",pa protiv Srbije!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije