Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIJEDI OPORAVAK

Loše vijesti i za vatrene! Ozlijedio se Ivan Perišić, šokiran i trener Bayerna

Ivan Perišić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/5
04.02.2020.
u 15:01

Perišić je u ljetnom prijelaznom roku došao u Bayern iz Intera, a njemački klub je za to isplatio pet milijuna eura. Ove sezone u 19 nastupa Perišić je zabio četiri gola uz šest asistencija, a Bayern ga može otkupiti na kraju sezone za 20 milijuna eura

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić se ozlijedio na treningu Bayerna. Slomio je vanjski dio gležnja nakon duela s Alvarom Odriozolom koji je stigao ove zime u München. Naš igrač nakon toga napustio je trening.

Poznato je i koliko Perišić neće igrati, a procjene se kreću između šest i osam tjedana. 

Ovo je šok - konstatirao je Hans Flick, trener Bayerna čija je konferencija za medije kasnila jer je čekao vijesti o našem igraču.

- Prvo smo mislili da nije ništa strašno. Ivan je bio u jako dobroj formi i puno nam je značio u smislu dinamike i iskustva - dodao je. 

Perišić bi se tako trebao vratiti početkom travnja, a nadamo se samo kako će tih mjesec-dva do okupljanja reprezentacije za Europsko prvenstvo uspjeti iskoristiti kako bi se što bolje pripremio te bio spreman za naporan turnir gdje se nadamo da će vatreni otići što dalje i ponoviti čaroliju iz Rusije

Podsjetimo, Perišić je u ljetnom prijelaznom roku došao u Bayern iz Intera, a njemački klub je za to isplatio pet milijuna eura. Ove sezone u 19 nastupa Perišić je zabio četiri gola uz šest asistencija, a Bayern ga može otkupiti na kraju sezone za 20 milijuna eura.

>>>  Pogledajte kamp vatrenih na EURU 2020. 

 

Komentara 3

DE
derin
15:41 04.02.2020.

Legendo, drži se i sretan oporavak! Jedan od naša tri najvažnija igrača.

NM
nemirno more
16:03 04.02.2020.

brz oporavak majstore... SRETNO

Avatar __MAX__
__MAX__
15:53 04.02.2020.

Nas top igrac ako ne i najbolji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije